Jennin oma aktiivisuus toi kesätyöpaikan.

NIHAK palkkasi kesäksi nivalalaisen Jenni Juolan töihin. Hänen aloitteellisuutensa ja aktiivisuus toimivat malliesimerkkinä muillekin opiskelijoille, miten kesätyö löytyy.

– Olen 25-vuotias tuotantotalouden diplomi-insinööriopiskelija. Valmistuin Centria-ammattikorkeakoulusta vuoden 2017 lopussa, ja 2018 lähdin jatkamaan tuotantotalouden opintoja Oulun Yliopistoon, kertaa Jenni opiskelu-uraansa – saaden kaiken kuulostamaan helpolta…. ”Valmistuin ja lähdin seuraavaksi…”. Yliopistosta valmistumisen jälkeen Jenni toivoo työllistyvänsä – asenteensa mukaisesti – yritykseen, jossa voi kehittää edelleen itseään ja työllistäjän toimintaa.

NIHAKille Jenni päätyi nettisivuillamme olleen tapahtumailmoituksen myötä.

– Huomasin, että NIHAK on esittelemässä alueen yritysten kesätyöpaikkoja sekä opinnäytetöiden aiheita Oulun Yliopiston järjestämillä Pestipäivillä tammikuun lopussa. Menin Pestipäiville ja avasin keskustelun NIHAKin Harrin kanssa. Kävi ilmi, että NIHAKilla voisi olla tarvetta kesätyöntekijälle. Olin toivonut, että löytäisin kesäksi töitä kotipaikkakunnalta, ja NIHAK vaikutti mielenkiintoiselta organisaatiolta. Niinpä laitoin hakemuksen – ja tässä ollaan.

Ensikokemuksistaan työskentelystä NIHAKilla on ollut positiivinen yllätys.

– Työtehtävät selvisivät tarkemmin itse asiassa vasta kun olin jo töissä, mutta olen saanut tehdä erittäin monipuolisia ja vaihtelevia töitä, tyytyväinen Jenni kertoo.

Vapaa-aikanaan Jenni harrastaa salibandya, lenkkeilyä ja monipuolisesti muutakin liikuntaa.

Alueemme yrityksille tiedoksi, että ette saa kaapattua Jenniämme riveihinne tänä kesänä, mutta varaukset seuraaville kesille ja valmistumisen jälkeiselle ajalle voi laittaa osoitteeseen jenni.juola@nihak.fi