Kasvurahoitusta ja tukea kansainvälistymiseen.

 

Nivala-Haapajärven seutukunnalla on aktiivista yritystoimintaa ja portteja avataan usean yrityksen taholla myös kansainvälisille markkinoille. Mikäli sinun yritykselläsi on suunnitelmissa ottaa kehitysaskeleita, ole yhteydessä NIHAKin asiantuntijoihin. Avustamme rahoitussuunnitelmissa ja hakuprosessissa. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta on haettavana tämän ja ensi vuoden aikana tukirahoitusta yhteensä 34 miljoonaa euroa.

Liikevaihdon ja kannattavuuden kasvua tavoitellaan tyypillisesti tuotantolinjojen ja -prosessien kehittämisellä tai uusille markkina-alueille suuntaamisella. Viime vuoden aikana Nivala-Haapajärven seutukunnan yrityksille myönnettiin 2,8 miljoonaa euroa suoria tukia liiketoiminnan kehittämiseen.

Avustusta myönnetään maakuntaohjelman mukaisille painopistealoille, joita ovat ict- ja ohjelmistoala, terveys- ja hyvinvointiteknologia, metalliteollisuus, puuraaka-aineen jalostaminen, puhtaat ratkaisut ja matkailuala

Nivala-Haapajärven seutukunnan työttömyysaste on Pohjois-Pohjanmaa seutukunnista alhaisin, ja vuonna 2018 seutukunnan alueelle perustettiin yhteensä 132 uutta yritystä. Jatketaan siis positiivista virettä ja kehitetään yhdessä yritystäsi liiketoiminnan kasvun tiellä.

 

Lisätietoja:

Arto Junno, yrityspalvelupäällikkö/Kärsämäki ja Pyhäjrvi
puh. 044 4457 011, arto.junno@nihak.fi

Marika Kumpula, yrityspalvelupäällikkö/Nivala
puh. 046 5040 8480, marika.kumpula@nihak.fi

Harri Jokela, yrityspalvelupäällikkö/Reisjärvi
puh. 050 304 9317, harri.jokela@nihak.fi

Ari Alakangas, vientiasiantuntija
puh. 040 6846 400, ari.alakangas@nihak.fi