Yrityksen perustaminen

Asiantuntijamme antavat henkilökohtaista neuvontaa ja perehtyvät yrityksesi liikeideaan syvällisesti. Erityistä huomiota kiinnitetään liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahoitukseen.

Yrityspalvelupäällikkömme auttavat sinua erilaisissa kysymyksissä, kuten mahdollisissa lupa-asioissa, yritysmuodon valinnassa sekä perustamisilmoituksen tekemisessä.

 

Me tiedämme mitä juuri sinä tarvitset.

Yrityksen perustaminen saattaa tuntua loputtomalta pykälä- ja kaavakeviidakolta. Tietoa on saatavilla eri lähteistä, mutta juuri sinun tarpeisiin tarkoitettua informaatiota tuntuu olevan hajautetusti, tai voit tuntea epävarmuutta tiedon soveltumisesta juuri sinun liikeideaa varten. Neuvontamme lähtökohtana on perusteellinen tieto, mitä sinun perustettava yrityksesi tarvitsee. Sinulla tarvitsee olla vain liikeidea, yrittäjän asenne ja näkemys missä tilanteessa yrityksesi on viiden vuoden päästä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Jos tarvitset työtiloja, niin kysy Tuomakselta VAU!HAUS -palvelustamme:  044 4457 007
tuomas.anttila@nihak.fi

 


”Perustamisvaiheessa osaavan yritysneuvojan tuki oli ensiarvoisen tärkeää, kun hoidettavia asioita on paljon. Erityisesti kokonaisuuden hahmottamisessa, omien ajatusten jäsentämisessä sekä perustamisasiakirjojen täyttämisessä Marikan tuki tuli tarpeeseen, vaikka itse yritystoiminnasta olikin jo valmiiksi aika selkeät visiot. Voin lämpimästi suositella Nihakin palveluita heti yrityksen suunnitteluvaiheesta alkaen.” 

– Valokuvauspalvelu Tillamiina, Milla Kivioja

Tillamiina on kokonaisvaltaisesti valokuvauspalveluita tuottava yritys.

Lisää Tillamiinasta: tillamiina.fi