Liikeidean kehittäminen

Liikeideasi kehittämiseen kuuluu kannattavuuden arvioiminen ja liiketoimintasuunnitelman teko. Neuvonnan jälkeen pystyt paremmin harkitsemaan, onko liiketoimintasi tarkoituksenmukaista ja kannattavaa, vai pitääkö suunnitelmissa muuttaa jotain. Tarvittaessa yrityksesi voidaan ohjata myös ELY-keskuksen tuotteistettuihin palveluihin.  Palvelumme on maksutonta ja luottamuksellista.

 

Mikä on liikeidea?

Yrityksen toiminta-ajatuksen pitäisi sisältää vastaukset syyt yrityksen olemassa oloon. Jotta liiketoiminta pohjautuisi toiminta-ajatukseen, liikeideassa määritellään kysymykset mitä, kenelle ja miten. Liikeidean pitäisi olla kilpailijoista erottuva, potentiaalisia asiakkaita puhutteleva ja taloudellisesti kannattava.

Liikeidean pohjalta työstetään liiketoimintasuunnitelma.

Meillä on matala kynnys, ja palvelu on maksutonta.

Lähetä viesti yhteydenottolomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme:

Kärsämäki & Pyhäjärvi

Arto Junno, yrityspalvelupäällikkö
puh. 044 4457 011
arto.junno at nihak.fi

Nivala

Marika Kumpula, yrityspalvelupäällikkö
puh. 046 5040 8480
marika.kumpula at nihak.fi

Reisjärvi

Harri Jokela, yrityspalvelupäällikkö
puh. 050 304 9317
harri.jokela at nihak.fi

 


”Yritysidea oli muhinut vuosia mielessä, mutta NIHAKin Junnon Arton kanssa jutellessa liikeideasuunnitelmat konkretisoituivat liiketoimintasuunnitelmaksi budjetteineen ja rahoituskanavaratkaisuineen.”

– Seppätec Oy, Juha Kyllönen

Seppätec Oy tarjoaa Suomessa ainutlaatuista kokonaisvastuullista palvelua, jossa telakaivinkone muokataan metsähakkuukäyttöön.

Lisätietoja Seppätec Oy:n palveluista: Juha Kyllönen, 0400-287 339, seppatec@gmail.com