VAU!HAUS

VAU!HAUS-yhteistyötila on palvelu pienyrittäjille

VAU!HAUS-yhteistyötila on palvelu pienyrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille sekä yrityksille joiden työntekijä työskentelee etänä seutumme paikkakunnalla. Palvelu sisältää innostavan luovan yhteistyö- ja tapahtumatilan käyttöoikeuden ja muita käytännöllisiä liiketoimintaa tukevia palveluja.

 

Yhteistyötila pienyrittäjille

VAU!HAUS on yrittäjien ja yrittäjyyshenkisten työskentely ja kohtaamispaikka, jossa uudet ideat ja ihmiset kohtaavat. Tila tarjoaa pienyrittäjälle ja yrittäjyyttä suunnitteleville mahdollisuuden työskennellä ajanmukaisessa yhteistyötilassa muiden yritysten kanssa. VAU!HAUSeissa on työskentelypisteitä itsenäiseen työskentelyyn, mukavia yhteistyöpisteitä ja co-working-kahvila omassa ”olohuoneessa” sekä kokoushuoneita tärkeitä tapaamisia varten. VAU!HAUS auttaa yritysten välisen yhteistyön syntymistä ja erilaisten  osaamisten yhdistämistä. VAU!HAUS-yhteistyötila on myös oppimisympäristö,  jonne voit tulla ”sparraamaan” liikeideaasi.

Yhteistyötila etätyöntekijälle

VAU!HAUS-yhteistyötila on mainio mahdollisuus myös suuremman yrityksen liikkuville työntekijöille, sillä VAU!HAUS on etätyöntekijän käytettävissä jokaisella viidellä paikkakunnallamme. Yritys välttää näin sivutoimiston perustamisen vaivan ja kulut, kun paikallisella osaajalla on valmiina viihtyisä täysin varusteltu työpaikka omalla kotipaikkakunnallaan.

 

VAU!HAUS-yhteistyötilan hinta ja palvelut:

VAU!HAUSin kk-maksu (49,60€) sisältää

  • yhteinen työtila 24/7
  • kokoustila
  • liiketoiminnan kehittämispalvelut
  • tulostin/skanneri
  • wifi
  • lukittava säilytystila
  • kahvi

 

Alta löydät jokaisen viiden paikkakunnan VAU!HAUS-osoitteen, kuvia työtiloista sekä esitteen.

 

Mikäli VAU!HAUS-työtilan käyttö kiinnostaa, ota yhteyttä Tuomakseen:

Tuomas Anttila, projektipäällikkö
puh. 044 4457 007
tuomas.anttila@nihak.fi

 


”VAU!HAUS on vastannut minun tarkoituksiin hyvin. Sivutoimisena yrittäjänä kotona työskentely tuottaa välillä vaikeuksia, ja olen saanut VAU!HAUSista toimivan työympäristön minun tarpeisiin.”

– Diginatiivi, Ville Laitila

Diginatiivi tuottaa verkkosivuja, verkkokauppoja ja graafista suunnittelua.  Yrityksille ja oppilaitoksille Diginatiivi tarjoaa myös ohjelmistoihin ja eri digikanavien käyttöön liittyviä koulutuksia.

Lisää Diginatiivin palveluista: diginatiivi.fi

 


 

VAU!HAUS-yhteystiedot paikkakunnittain:VAU!HAUS-työtilat on suunniteltu pienyrittäjille

(klikkaa katuosoitetta päästäkseni karttanäkymään)

VAU!HAUS, Haapajärvi, Puistokatu 46

VAU!HAUS, Kärsämäki, Frosteruksenkatu 4

VAU!HAUS, Nivala, Pajatie 5, Nitek/2.krs

VAU!HAUS, Pyhäjärvi, Ollintie 17

VAU!HAUS, Reisjärvi, Kirkkotie 3A

 


VAU!HAUS-esite

VAU!HAUS-kuvia