VAU!HAUS

VAU!HAUS on palvelu pienyrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille. Palvelu sisältää innostavan luovan työ- ja tapahtumatilan käyttöoikeuden ja muita käytännöllisiä liiketoimintaa tukevia palveluja. VAU!HAUS on yrittäjien ja yrittäjyyshenkisten työskentely ja kohtaamispaikka, jossa uudet ideat ja ihmiset kohtaavat. Tila tarjoaa yrittäjälle mahdollisuuden työskennellä ajanmukaisessa yhteisessä  työtilassa muiden yritysten kanssa. Tarjoamme työskentelypisteitä itsenäiseen työskentelyyn, mukavia yhteistyöpisteitä ja co-working-kahvilan omassa ”olohuoneessa” sekä kokoushuoneita tärkeitä tapaamisia varten. VAU!HAUS auttaa yritysten välisen yhteistyön syntymistä ja erilaisten  osaamisten yhdistämistä. VAU!HAUS on myös oppimisympäristö,  jonne voit tulla ”sparraamaan” liikeideaasi.

VAU!HAUSin kk-maksu (49,60€) sisältää : yhteinen työtila 24/7 • kokoustila • tulostin/skanneri • wifi • lukittava säilytystila • kahvi • liiketoiminnan kehittämispalvelut. Alta löydät jokaisen viiden paikkakunnan VAU!HAUS-osoitteen, kuvia työtiloista sekä esitteen.

Mikäli VAU!HAUS-työtilan käyttö kiinnostaa, ota yhteyttä Tuomakseen:

Tuomas Anttila, projektipäällikkö
puh. 044 4457 007
tuomas.anttila at nihak.fi

 


”VAU!HAUS on vastannut minun tarkoituksiin hyvin. Sivutoimisena yrittäjänä kotona työskentely tuottaa välillä vaikeuksia, ja olen saanut VAU!HAUSista toimivan työympäristön minun tarpeisiin.”

– Diginatiivi, Ville Laitila

Diginatiivi tuottaa verkkosivuja, verkkokauppoja ja graafista suunnittelua.  Yrityksille ja oppilaitoksille Diginatiivi tarjoaa myös ohjelmistoihin ja eri digikanavien käyttöön liittyviä koulutuksia.

Lisää Diginatiivin palveluista: diginatiivi.fi

 


 

VAU!HAUS-yhteystiedot paikkakunnittain:

(klikkaa katuosoitetta päästäkseni karttanäkymään)

VAU!HAUS, Haapajärvi, Puistokatu 46

VAU!HAUS, Kärsämäki, Frosteruksenkatu 4

VAU!HAUS, Nivala, Pajatie 5, Nitek/2.krs

VAU!HAUS, Pyhäjärvi, Ollintie 17

VAU!HAUS, Reisjärvi, Kirkkotie 3A

 


VAU!HAUS-esite

VAU!HAUS-kuvia