Yritystuet

Neuvomme sinua rahoitusvaihtoehdoissa sekä niiden soveltuvuudesta liiketoimintasi tarpeisiin. Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa yrityksesi rahoitustarpeiden arvioimiseksi sekä rahoitusvaihtoehtojen löytämiseksi ja hyödyntämiseksi. Lähtökohtana on tunnistaa liiketoimintasi tarpeet, ja kartoittaa niiden pohjalta erilaiset rahoitukseen liittyvät vaihtoehdot ja ratkaisut.

Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi liiketoimintasuunnitelmasi ja hankkeiden rahoitustarpeet sekä auttavat halutessasi alustavan rahoitussuunnitelman laadinnassa. Annamme esimerkiksi käytännön apua ja neuvoja rahoitusvaihtoehtojen hakumenettelyihin ja niihin liittyviin asiapapereihin.

Todellista apua rahoitukseen.

Vuonna 2018 Haapajärven, Kärsämäen, Nivala, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien alueille myönnettiin suoria tukia yhteensä 2,8 miljoonaa euroa. Tukien saajina oli yhteensä 37 yritystä. Julkista rahoitusta voi saada Finnveralta, ELY-keskukselta, Business Finlandilta ja Keskipiste Leaderilta.

Mikäli yrityksesi harkitsee esimerkiksi uusien toimitilojen rakentamista, tuotantolinjojen tai -välineiden uudistamista, markkina-alueen laajentamista tai uusien tuote- tai palveluinnovaatioiden kehitystyötä, etsimme sinulle sopivan rahoituslähteen.

Meillä on matala kynnys, ja palvelu on maksutonta.

Lähetä viesti yhteydenottolomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme:

Kärsämäki & Pyhäjärvi

Arto Junno, yrityspalvelupäällikkö
puh. 044 4457 011
arto.junno at nihak.fi

Nivala

Marika Kumpula, yrityspalvelupäällikkö
puh. 046 5040 8480
marika.kumpula at nihak.fi

Reisjärvi

Harri Jokela, yrityspalvelupäällikkö
puh. 050 304 9317
harri.jokela at nihak.fi

 


”NIHAKin palveluna sain erittäin hyviä neuvoja ja ennalta mietityn tarpeen toteutettua konkreettisesti, eli kehittää yritystä ajanmukaisilla koneilla.”

– NC-Taso Oy, Timo Mikkonen

NC-Taso Oy on vuonna 2000 perustettu metallin koneistusalihankintaan erikoistunut yritys. Lisäksi yritys tarjoaa kurottajapalvelua.

Lisää NC-Tasosta: nctaso.fi