Yritystulkki/Yrittäjän tietopankki

YRITYSTULKKI

NIHAK tarjoaa käyttöösi Yritystulkki – yrittäjän tietopankin. Tietopankki sisältää ajantasaista tietoa yritystoiminnan eri osa-alueilta ja se on käytettävissä vaivattomasti netin kautta. Palvelu sisältää sekä aloittavan yrittäjän että toimivan yrityksen tarvitsemaa tietoa.

Palvelusta löydät tietoa mm. liiketoiminnan suunnittelusta, hinnoittelusta, kustannuslaskennasta, rahoituksesta ja yritysmuodoista. Yritystulkista löytyvät myös oppaat yrityksen hallintoon, talouteen ja markkinointiin. Sieltä saat käyttöösi erilaisia täytettäviä lomakkeita ja sopimuspohjia. Palvelussa on myös hinnoittelun, taloussuunnittelun ja investointien laskentaohjelmia, joita voit käyttää itsenäisesti ja yhdessä Nihakin asiantuntijoiden kanssa.

Yritystulkin sisältö:

Yrityksen perustaminen

  •  suunnittelu, talouslaskenta, rahoitus, perustaminen ja käynnistäminen

Yrityksen hallinto

  • valmiita lomakepohjia 30 kpl yrittäjän arjen tilanteisiin; mm. pöytäkirjat, sopimukset, taloushallinto

Yrityksen talous

  • talouden ja verotuksen opas, hinnoitteluopas ja laskentaohjelmat hinnoitteluun, yritystoiminnan laajentamisen ja kehittämisen rahoitusopas, investoinnin laskennan opas ja laskentaohjelma

Markkinointi- ja myynti

  • opas markkinointisuunnitelman laatimiseen, markkinointisuunnitelman työkirja, myyntisuunnitelman työkirja

Lisätietoja palvelusta saat NIHAKin yrityspalvelupäälliköiltä.

Tutustu yritystulkki palveluun ! 

Käytössäsi on myös englannin kielinen versio, yritystulkin englannin kieliselle sivulle.

Yritystulkin käyttö onnistuu tietokoneella, jossa on MS Word- ja Excel-ohjelmat sekä Adobe Acrobat -lukuohjelma. Oppaat ja työkirjat voit tallentaa omalle tietokoneellesi, jolloin käyttöön et tarvitse jatkuvaa nettiyhteyttä. Tallennuksen jälkeen suunnitelmien ja laskelmien lähettäminen onnistuu  sähköpostitse.