Yrityskummitoiminta ja omistajanvaihdokset

Yrityskummitoiminnan käynnistäminen ja omistajanvaihdosten edistäminen Oulun Eteläisellä alueella:

Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry. toteutti yrityskummi- ja omistajanvaihdoshankkeen 1.5.2012 – 31.12.2014 välisenä aikana. Hankkeen rahoittaja oli Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja hanke oli ESR-rahoitteinen. Yrityskummitoiminta jatkuu myös projektin loppumisen jälkeen.

ESR_0.jpg   vanhempi_vipuvoimaaEU_rgb.jpg   ELY_0.jpg

Yrityskummitoiminta:

NIHAK ry on Suomen Yrityskummit ry:n jäsen. Suomen Yrityskummit ry määrittelee yrityskummin seuraavasti: ”Yrityskummi on itse yrittäjä, yritysjohtaja tai liike-elämän asiantuntija. Hänellä on vankkaa osaamista ja kokemusta yritystoiminnasta ja siihen olennaisesti liittyvistä ongelmanratkaisuista, kehityshaasteista ja muutoksista. Yrityskummi haluaa antaa kokemuksensa käyttöösi ja lisäksi saat häneltä tukea ja rohkaisua asioiden viemiseksi maaliin asti. Yrityskummin toiminta perustuu luottamuksellisuuteen, joten hän sitoutuu pitämään salassa kaikki tietoonsa saamat liike- ja ammattisalaisuudet. Toiminta ei liioin maksa mitään, joten ulkopuolisen asiantuntijan käyttäminen on helppoa ja luontevaa.”

Lisätietoja Suomen Yrityskummit ry:n toiminnasta: www.yrityskummit.fi
Omistajanvaihdosten edistäminen:

Nihak edistää alueemme yritysten omistajavaihdostoimintaa asiantuntijapalveluiden tarjoamisen ja tiedottamisen keinoin.

Omistajavaihdosten edistämisen kohderyhmänä ovat yritystoiminnasta luopumista suunnittelevat yrittäjät ja toiminnan jatkamista suunnittelevat henkilöt.


Muut liikkeenjohdon asiantuntijapalvelut:

Nihak edistää ja tukea yritysten kehittämishankkeiden toteuttamista asiantuntija-apua tarjoamalla.

Muiden yritystoiminnan asiantuntijapalveluiden tarjonnan kohteena ovat yrityksensä kasvua ja kehittämistä tavoittelevat yritykset.


Lisätietoja:
Ossi Turunen, projektipäällikkö
p. 044 4457 646
ossi.turunen(at)nihak.fi