Edelläkävijä ELME Studio

ELME Studion metallin 3D-tulostuksella saadaan aikaan ainutlaatuisia metallituotteita, joita ei muilla tekniikoilla voi valmistaa. Kuten esimerkiksi sisäkkäisiä seinämiä, kanavistoja tai rei’ityksiä.

Nivalassa sijaitseva ELME Studio on uusien tuotantoteknologioiden tutkimuksen, koulutuksen ja elinkeinoelämän yhteisö.

ELME Studioon on rakennettu asiantuntijoiden osaamiseen perustuva yrityspalvelukonsepti, joka palvelee ensisijaisesti Oulun eteläisen alueen metallin ja elektroniikan mekaniikan alan yrityksiä niiden kilpailukyvyn nostamiseksi tutkimuksen, tuotekehityksen ja koulutuksen keinoin.

Nivalan Teollisuuskylässä ELME Studio on metallin 3D-tulostuksen edelläkävijä. Metallin 3D-tulostuslaitteistolla tehdään merkitta?vää alan tutkimustyötä. Laitteistolla toteutetaan teknologiatutkimukseen liittyviä vaativia materiaalitestejä ja kokeiluajoja alueen yritysten tarpeisiin. ELME Studiossa metallin 3D-tulostuksen parissa työskentelee kymmenkunta henkilöä.

Alan tietoa tarvitaan, jotta alueen yritykset pysyvät metallin 3D-tulostuksen kärjessä, ja voivat vastata kilpailukykyisellä teknologialla nopeasti kehittyviin kansainvälisiin markkinoihin.

www.elmestudio.fi