Uutiskirje

Heli Haikola nimitetty Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry:n viestintäpäälliköksi

Viestintäpäällikkönä Haikola johtaa NIHAKin viestintätiimiä ja on viestinnän asiantuntijana mukana kehittämässä NIHAKin palveluita. Vastuualueeseen kuuluu erityisesti Nivala-Haapajärven seudun näkyvyyden parantaminen, sekä alueen osaamisen ja investointimahdollisuuksien esiin tuominen.

Lisäksi Haikola koordinoi ja toteuttaa kehitysprojektien toimenpiteitä, sekä osallistuu projektien sisällölliseen kehittämistyöhön yhdessä projektipäälliköiden kanssa, vastaten projektien sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä.

Haikola on vahva ja monipuolinen viestinnän ammattilainen. Viimeiset 14 vuotta hän on työskennellyt Fennovoiman viestinnässä vastaten yhtiön sidosryhmäsuhteista Pohjois-Pohjanmaalla.

Heli Haikola aloitti tehtävässään 1.10.2022.

Muuta ajankohtaista

Uutta ajattelua työkoneiden varustamiseen

Kärsämäkinen Seppätec Oy sai alkunsa ideasta muuntaa kaivinkoneita metsätyökäyttöön. Yrittäjä Juha Kyllösellä on taustallaan pitkä ja monipuolinen metsä- ja konealan kokemus, jota hän hyödyntää nyt

Vastuullisuusvalmennuksilla tukea ja työkaluja

Vastuullisuus on keskeinen osa menestyvän yrityksen toimintaa ja on parhaimmillaan yrityksen kilpailuetu. Vastuullisuusvalmennusta mikroyrityksille tarjoava ViVa-hanke on saavuttanut konkreettisia tuloksia mitkä eivät ole jääneet huomaamatta.