Uutiskirje

Mirja Väänänen on valittu Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry:n uudeksi projektityöntekijäksi

Projektityöntekijänä hän suunnittelee, koordinoi ja toteuttaa projektien toimenpiteitä sekä osallistuu projektien sisällölliseen kehittämistyöhön. Mirja aloittaa työskentelemään ”Muutoksen hallinta” ja ”ViVa- vihreä vastuullisuus mikroyrityksissä” -hankkeissa. Mirjan toimenkuvaan kuuluu myös hankevalmistelu sekä erikseen nimettyjä kehitystoimenpiteitä. Mirja liittyy myös NIHAKin viestintätiimin jäseneksi.

Väänänen on koulutukseltaan tekniikan tohtori ja hän on toiminut useissa organisaation ja projektihallinnan koulutus- ja kehittämishankkeissa sekä mikroyrittäjyyden tutkimusprojekteissa. Mirja siirtyy NIHAKin palvelukseen Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREllä hankepäällikön tehtävästä. Mirjan pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista kehittämisprojekteista vahvistaa entisestään NIHAKin tiimin vahvaa hankeosaamista. Mirja aloittaa tehtävässään 19.9.2022.

Muuta ajankohtaista

Uutta ajattelua työkoneiden varustamiseen

Kärsämäkinen Seppätec Oy sai alkunsa ideasta muuntaa kaivinkoneita metsätyökäyttöön. Yrittäjä Juha Kyllösellä on taustallaan pitkä ja monipuolinen metsä- ja konealan kokemus, jota hän hyödyntää nyt

Vastuullisuusvalmennuksilla tukea ja työkaluja

Vastuullisuus on keskeinen osa menestyvän yrityksen toimintaa ja on parhaimmillaan yrityksen kilpailuetu. Vastuullisuusvalmennusta mikroyrityksille tarjoava ViVa-hanke on saavuttanut konkreettisia tuloksia mitkä eivät ole jääneet huomaamatta.