Liikeidean kehittäminen

Liikeidean kehittäminen parantaa yrityksesi kilpailukykyä markkinoilla

Liikeideasi kehittämiseen kuuluu kannattavuuden arvioiminen ja liiketoimintasuunnitelman teko. Arvioinnin ja henkilökohtaisen opastuksen jälkeen pystyt paremmin harkitsemaan, onko liiketoimintasi tarkoituksenmukaista ja kannattavaa, vai pitääkö liikeideaa kehittää. Kun olemme yhteistyönä saaneet liikeideasi kehitettyä ja tarvittavat suunnitelmat tehtyä, voimme hyvin pohjustetun työn myötä ohjata yrityksesi esim. ELY-keskuksen tuotteistettuihin palveluihin. Palvelumme on maksutonta ja luottamuksellista.

Mikä on liikeidea?

Yrityksen toiminta-ajatuksen pitäisi sisältää vastaukset syyt yrityksen olemassa oloon. Jotta liiketoiminta pohjautuisi toiminta-ajatukseen, liikeideassa määritellään kysymykset mitä, kenelle ja miten. Liikeidean pitäisi olla kilpailijoista erottuva, potentiaalisia asiakkaita puhutteleva ja taloudellisesti kannattava.

Liikeidean kehittäminen yrityksen uudistuessa

Liikeidean kehittäminen voi tulla kysymykseen perustettavan yrityksen lisäksi jo toimineen yrityksen uudistuessa. Uusi tuoteinnovaatio tai palveluiden ajanmukaistaminen voi pitää sisällään uusia kohderyhmiä, markkina-alueita tai kilpailutilanteita. Tällöin liikeideaa on hyvä kehittää uudesta näkökulmasta, jotta tuote- tai palvelukehitykseen käytetyt resurssit palautuisivat mahdollisimman pian kassavirtana takaisin. Asiantuntijamme opastavat tässäkin tapauksessa. Muokatun liikeidean myötä päivitetään liiketoimintasuunnitelma budjetteineen ja rahoituskuvioineen.

Oli kyseessä perustettava yritys tai jo historiaa omaava liiketoiminta, ole yhteydessä, mikäli mielessäsi on yritysidean kehitys. Sparraamme sinua liikeideasi kanssa henkilökohtaisesti, luottamuksellisesti ja maksutta.”

Lähetä viesti yhteydenottolomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme:

Kärsämäki & Pyhäjärvi

Arto Junno, yrityspalvelupäällikkö
puh. 044 4457 011
arto.junno@nihak.fi

Nivala

Marika Kumpula, yrityspalvelupäällikkö
puh. 046 5040 8480
marika.kumpula@nihak.fi

Reisjärvi

Harri Jokela, yrityspalvelupäällikkö
puh. 050 304 9317
harri.jokela@nihak.fi

 


”Yritysidea oli muhinut vuosia mielessä, mutta NIHAKin Junnon Arton kanssa jutellessa liikeideasuunnitelmat konkretisoituivat liiketoimintasuunnitelmaksi budjetteineen ja rahoituskanavaratkaisuineen.”

– Seppätec Oy, Juha Kyllönen

Seppätec Oy tarjoaa Suomessa ainutlaatuista kokonaisvastuullista palvelua, jossa telakaivinkone muokataan metsähakkuukäyttöön.

Lisätietoja Seppätec Oy:n palveluista: Juha Kyllönen, 0400-287 339, seppatec@gmail.com