Mikroyritysten ydinryhmä

Mikroyritysten Ydinryhmä vierailee kiertävällä periaatteella ydinryhmään kuuluvien yritysten tiloissa. Kokoontumiset järjestetään ilta-aikaan ja aiheen päättää kulloinkin vuorossa oleva isäntäyritys. Saat vertaistukea, sparrausta ja kehittämisideoita ydinryhmän muilta yrittäjiltä. Ydinryhmän avulla yritys saa positiivista näkyvyyttä ja vahvan verkoston. Ryhmä kokoontuu kevätkaudella vähintään kolme kertaa ja syyskaudella vähintään kolme kertaa. Tervetuloa ydinryhmään!

Mikä on mikroyritys?

Mikroyritykseksi luokitellaan yritykset, joissa työskentelee maksimissaan 10 henkilöä ja liikevaihto enimmillään 2 miljoonaa euroa. Yhtiömuoto voi olla mikä tahansa, siis myös yhdistys, kunhan toiminnan tarkoitus on harjoittaa liiketoimintaa.

Ryhmään pääsee mukaan ilmoittautumalla Marikalle.

Marika Kumpula, yrityspalvelupäällikkö
puh. 046 5040 8480
marika.kumpula@nihak.fi


”Olen saanut vertaistukea ja oppia ydinryhmästä. Ja aina olen ollut hyvillä mielin kokoontumisen päätyttyä, vaikka illan teema ei olisikaan ollut itselle kaikista läheisin.”

– Nivalan Sapuska Oy, Kirsi Rautio

Sapuska tarjoaa antimia lounasbuffetista à la carte -annoksiin sekä kokous- ja juhlapalveluita. 200-paikkainen ravintola on myös varattavissa tilaisuuksia varten.

Lisää Sapuskasta: sapuska.fi