Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen asiantuntijoiden avulla on helpompaa

Asiantuntijamme antavat perehtyvät yrityksesi liikeideaan syvällisesti ja antavat henkilökohtaista neuvontaa yrityksen perustamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahoitukseen, jotta ideallesi ja unelmallesi saadaan perustettua tukeva kivijalka.

Yrityspalvelupäällikkömme auttavat sinua konkreettisesti lupa-asioissa, yritysmuodon valinnassa sekä perustamisilmoituksen tekemisessä.

 

Me tiedämme mitä yrityksen perustaminen vaatii

Yrityksen perustaminen saattaa tuntua loputtomalta pykälä- ja kaavakeviidakolta. Tietoa on saatavilla eri lähteistä, mutta juuri sinun tarpeisiin tarkoitettua informaatiota tuntuu olevan hajautetusti, tai voit tuntea epävarmuutta tiedon soveltumisesta juuri sinun liikeideaa varten. Neuvontamme lähtökohtana on perusteellinen tieto yrityksen perustamisen vaiheista ja vaatimuksista. Kohdistamme osaamisemme perustettavan yrityksesi tarpeiden mukaan. Sinulla tarvitsee olla vain liikeidea, yrittäjän asenne ja näkemys missä tilanteessa yrityksesi on viiden vuoden päästä.

Kerro meille tarinasi

Oman firman perustamiseen on niin monta tarinaa kuin on yritystäkin. Toisilla liekki on kytenyt vuosia, toisilla yrityksen perustaminen on oman harrasteen myötä syttynyt ahaa-elämys. Kerro tarinasi meille. Se todennäköisesti näyttää perustettavan toiminimen tai yhtiön tielle suunnan ja merkityksen – ja erottaa yrityksesi kilpailijoista. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme arvioi yrityksesi ideasi ja opastaa oikealle polulle – yritystarinasi seuraavaan vaiheeseen. Yrityspalvelumme on maksutonta.

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Kärsämäki & Pyhäjärvi

Arto Junno, yrityspalvelupäällikkö
puh. 044 4457 011
arto.junno@nihak.fi

Nivala

Marika Kumpula, yrityspalvelupäällikkö
puh. 046 5040 8480
marika.kumpula@nihak.fi

Reisjärvi

Harri Jokela, yrityspalvelupäällikkö
puh. 050 304 9317
harri.jokela@nihak.fi

Jos tarvitset työtiloja, niin kysy Tuomakselta VAU!HAUS -palvelustamme

Tuomas Anttila, projektipäällikkö
puh. 044 4457 007
tuomas.anttila@nihak.fi

 


”Perustamisvaiheessa osaavan yritysneuvojan tuki oli ensiarvoisen tärkeää, kun hoidettavia asioita on paljon. Erityisesti kokonaisuuden hahmottamisessa, omien ajatusten jäsentämisessä sekä perustamisasiakirjojen täyttämisessä Marikan tuki tuli tarpeeseen, vaikka itse yritystoiminnasta olikin jo valmiiksi aika selkeät visiot. Voin lämpimästi suositella Nihakin palveluita heti yrityksen suunnitteluvaiheesta alkaen.” 

– Valokuvauspalvelu Tillamiina, Milla Kivioja

Tillamiina on kokonaisvaltaisesti valokuvauspalveluita tuottava yritys.

Lisää Tillamiinasta: tillamiina.fi