Yritystuet

Yritystuet ja muut rahoituslähteet suunnittelusta toteutukseen

Onko yritykselläsi kehittämisidea tai investointisuunnitelma, jonka toteuttamiseen tarvitsette ulkopuolista rahoitusta? Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa yrityksesi rahoitustarpeiden arvioimiseksi sekä yritystukien löytämiseksi ja hyödyntämiseksi. Lähtökohtana on tunnistaa liiketoimintasi tarpeet, ja kartoittaa niiden pohjalta erilaiset rahoitukseen liittyvät vaihtoehdot ja ratkaisut.

 

Yritystuet ja muut rahoituslähteet suunnittelusta toteutukseen

Yritysrahoituksen tarpeet muuttuvat yrityksen kehityskaaren mukana. Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi liiketoimintasuunnitelmasi ja kehitystyön rahoitustarpeet sekä auttavat halutessasi alustavan rahoitussuunnitelman laadinnassa.

ELY-keskus, BusinessFinland, Finnvera, pankki, pääomasijoittaja vai asiakkaat? Mikä on sopivin rahoitusmalli yrityksesi nykyiseen tilanteeseen? Saat vastauksia rahoituskysymyksiin yritystoiminnan kaikkiin vaiheissa NIHAKista – sen sijaan, että seuloisit eri lähteistä sopivaa yritystuki- tai rahoitusmuotoa.

Orastava ajatus, toteutettava unelma tai kehitystyön suunnitelma riittävät. Asiantuntijamme palvelevat rahoituksen suunnittelussa, sopivien rahoituslähteiden kartoittamisessa, investointi- ja kehityshankkeiden suunnittelussa sekä hakemusten tekemisessä.

Yritystuen kaikki muodot NIHAKin kautta

Yritystukea on saatavana useilla eri perusteilla ja liiketoiminnan eri vaiheisiin. Sinun ei tarvitse tietää perusteita tai yritystuen saannin mahdollisuuksia. Mikäli yrityksesi harkitsee esimerkiksi uusien toimitilojen rakentamista, tuotantolinjojen tai -välineiden uudistamista, markkina-alueen laajentamista tai uusien tuote- tai palveluinnovaatioiden kehitystyötä, etsimme juuri sinulle sopivan rahoituslähteen. Saat käytännön apua ja neuvoja yritystukien hakumenettelyihin sekä hakemusten tekemiseen.

NIHAKin yrityspalvelun asiantuntijoilla on työkalut ja osaaminen kohdentaa yritystuen hakeminen yrityksesi tarpeen mukaan. Asiantuntijoillamme on työkalupakissaan kaikkien julkisten yritystukea myöntävien tahojen palvelumallit. Henkilökohtaisella palvelullamme säästät omaa aikaa: yritystuen hakumenettely ja suunnitelmien laatiminen helpottuvat – ja saat samalla henkilökohtaisen tukihenkilön sparraamaan liiketoimintasi kehittämistä.

Yritystuki on todellista apua

Vuonna 2018 Haapajärven, Kärsämäen, Nivala, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien alueille myönnettiin suoria tukia yhteensä 2,8 miljoonaa euroa. Tukien saajina oli yhteensä 37 yritystä. Julkista rahoitusta voi saada Finnveralta, ELY-keskukselta, Business Finlandilta ja Keskipiste Leaderilta.

 

Lähetä viesti yhteydenottolomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme:

Kärsämäki & Pyhäjärvi

Arto Junno, yrityspalvelupäällikkö
puh. 044 4457 011
arto.junno@nihak.fi

Nivala

Marika Kumpula, yrityspalvelupäällikkö
puh. 046 5040 8480
marika.kumpula@nihak.fi

Reisjärvi

Harri Jokela, yrityspalvelupäällikkö
puh. 050 304 9317
harri.jokela@nihak.fi

 


”NIHAKin palveluna sain erittäin hyviä neuvoja ja ennalta mietityn tarpeen toteutettua konkreettisesti, eli kehittää yritystä ajanmukaisilla koneilla.”

– NC-Taso Oy, Timo Mikkonen

NC-Taso Oy on vuonna 2000 perustettu metallin koneistusalihankintaan erikoistunut yritys. Lisäksi yritys tarjoaa kurottajapalvelua.

Lisää NC-Tasosta: nctaso.fi