Uutiskirje

Liiketoiminnan kehittäminen

Palvelemme liiketoiminnan kehittämisessä, oli yrityksesi missä elinkaaren vaiheessa tahansa. Yrityksesi kehittäminen voi olla strategista suunnittelua tai analysoinnin kautta tehtyä määrittelyä, miten yrityksesi kriittiset menestystekijät saadaan näkymään kassavirrassa. Kehityskohteina voi olla esimerkiksi myynti, markkinointi, tuotantoprosessi tai yrityksesi organisointi. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi järjestämme koulutuksia, seminaareja ja verkostoitumistapahtumia yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseksi.

Liiketoiminnan kehitys on jatkuvaa oppimista

NIHAK tuottaa henkilökohtaisen asiantuntijapalvelun lisäksi yrittäjäkoulutuksia ja ulkopuolisten asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä tilaisuuksia tavata muita yrittäjiä. Koska tiedämme aikasi arvon, pyrimme järjestämään yrittäjäkoulutukset niin, että saat mahdollisimman pienellä ajankäytöllä maksimihyödyn. Esimerkiksi yrityksen myyntiin, digitalisaatioon tai työhyvinvointiin liittyvät trendit, toimintatavat ja vaatimukset muuttuvat koko ajan, ja tietojen päivitys on ensiarvoisen tärkeää liiketoiminnan kehittämisen kannalta. Koulutuksista ja tapahtumista tiedotamme kotisivujemme lisäksi Facebookissa, Instagramissa ja LinkedIn -kanavilla sekä kerran kuukaudessa ilmestyvässä Uutiskirjeessä. Seuraa, tilaa ja tule mukaan tapahtumiimme.

Liiketoiminnan kehittäminen on jatkuva prosessi

Liiketoiminnan kehittäminen pitäisi olla yrityksen pysyvä olotila. Mutta usein arjen kiireet ja rutiinit siirtävät kehitystyötä tulevaisuuteen, tai kehityskohteet jäävät yrityksen sisällä tunnistamatta. Autamme tunnistamaan kehittämiskohteet, tai kohdennamme toimet priorisoiden, mikäli mielessäsi on useita yrityksesi kehittämiskohteita. Asiantuntijoidemme palvelun myötä saat suunnitelmallisuutta ja helpotusta arkipäivän pyöritykseen, kun tiedät yrityksesi kehittämisen askelmat jo etukäteen. 

Ota yhteyttä suoraan alueesi yrityspalvelupäällikköön:

Kärsämäki & Pyhäjärvi

Arto Junno

Yrityspalvelupäällikkö

Nivala

Marika Kumpula

Yrityspalvelupäällikkö

Nivala & Oulainen

Minna Kontro

Yrityspalvelupäällikkö

puh. 050 3402 124
minna.kontro@nihak.fi
Aloittavan yrittäjän palvelut, yrityksen perustamisneuvonta

Reisjärvi & Sievi

Harri Jokela

Yrityspalvelupäällikkö