LOGOT

VAU!HAUS

VAU!HAUS-yhteistyötila on maksuton palvelu pienyrittäjille ja yritystoimintaa aloitteleville henkilöille sekä yrityksille joiden työntekijä työskentelee etänä seutumme paikkakunnalla. Palvelu sisältää innostavan luovan yhteistyö- ja tapahtumatilan käyttöoikeuden ja muita käytännöllisiä liiketoimintaa tukevia palveluja.

Yhteistyötila pienyrittäjille

VAU!HAUS on yrittäjien ja yrittäjyyshenkisten työskentely- ja kohtaamispaikka, jossa uudet ideat ja ihmiset kohtaavat. Tila tarjoaa pienyrittäjälle ja yrittäjyyttä suunnitteleville mahdollisuuden työskennellä ajanmukaisessa yhteistyötilassa muiden yritysten kanssa. VAU!HAUSeissa on työskentelypisteitä itsenäiseen työskentelyyn, mukavia yhteistyöpisteitä ja co-working-kahvila omassa ”olohuoneessa” sekä kokoushuoneita tärkeitä tapaamisia varten. VAU!HAUS auttaa yritysten välisen yhteistyön syntymistä ja erilaisten osaamisten yhdistämistä. VAU!HAUS-yhteistyötila on myös oppimisympäristö, jonne voit tulla ”sparraamaan” liikeideaasi.

Yhteistyötila etätyöntekijälle

VAU!HAUS-yhteistyötila on mainio mahdollisuus myös suuremman yrityksen liikkuville työntekijöille, sillä VAU!HAUS on etätyöntekijän käytettävissä jokaisella toimialueemme paikkakunnalla. Yritys välttää näin sivutoimiston perustamisen vaivan ja kulut, kun paikallisella osaajalla on valmiina viihtyisä täysin varusteltu työpaikka omalla kotipaikkakunnallaan.

Maksuttoman VAU!HAUS-yhteistyötilan palvelut:

Alta löydät jokaisen viiden paikkakunnan VAU!HAUS-osoitteen, kuvia työtiloista sekä esitteen.

VAU!HAUS yhteyshenkilö

Marjo Tenhunen

projektityöntekijä, VAU!HAUS -yhteyshenkilö

  • yhteinen työtila 24/7
  • kokoustila
  • liiketoiminnan kehittämispalvelut
  • wifi
  • lukittava säilytystila
  • kahvinkeitin

Kuvia tiloista

Lataa ohjeistus

VAU!HAUS-yhteystiedot paikkakunnittain:

Haapajärvi

Haapajärvi, Ståhlberginkatu 1

Kärsämäki

Kärsämäki, Frosteruksenkatu 4

Nivala
Pyhäjärvi

Pyhäjärvi,Ollintie 17

Reisjärvi

Reisjärvi, Kirkkotie 5A

Sievi

Sievi, Haikolantie 18

Oulainen

Oulainen, Keskuskatu 2
(21.2.2024 alkaen)

”VAU!HAUS on vastannut minun tarkoituksiin hyvin. Sivutoimisena yrittäjänä kotona työskentely tuottaa välillä vaikeuksia, ja olen saanut VAU!HAUSista toimivan työympäristön minun tarpeisiin.”

Ville Laitila
Diginatiivi