Yrityspalvelut

Ilmaiset yrityspalvelut yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin Rahoituksen järjestelyt ovat osa NIHAKin yrityspalveluita Yrityksen perustamisessa kannattaa hyödyntää asiantuntijapalveluita Liiketoiminnan kehittäminen parantaa kilpailukykyä Kansainvälistymispalveluita kannattaa hyödyntää suunnatessa ulkomaan markkinoille Mikroyritysten ydinryhmä tarjoaa vertaistukea pienyrittäjille VAU!HAUS on yrittäjien työskentely ja kohtaamispaikka

Liikeidean kehittäminen

Yritystuet

Yrityksen perustaminen

Liiketoiminnan kehittäminen

Kansain-välistymispalvelut

Mikroyritysten ydinryhmä

VAU!HAUS

 

NIHAK tarjoaa maksuttomia yrityspalveluita Kärsämäellä, Nivalassa, Pyhäjärvellä ja Reisjärvellä. Lisäksi vientiasiantuntijamme palvelee kaikkia alueemme yrittäjiä koko seutukunnan alueella.
Asiantuntijamme palvelevat yritystäsi sen kaikissa vaiheissa – aina yrityksen perustamisesta hallittuun kasvuun ja kansainvälistymiseen.

NIHAKin yrityspalvelut on konkreettinen apu

Yritysidean jalostus liiketoiminnaksi, tuotantolinjan tai konekannan uudistus, eri rahoitusmahdollisuudet, miten lähden purkamaan mahdollisuuksia tuotteeni vientiin ulkomaille? Yrittämisen eri vaiheiden kysymyksiin löytyy vastauksia eri lähteistä, mutta juuri sinun yrityksesi tilanteeseen sopivan kokonaisuuden kokoaminen voi tuntua aikaa vievältä tiedonjyvästen kasaamiselta.

Yksin ei kannata pähkäillä kaikkea. Kannattaa tulla yritysneuvojamme juttusille, sillä yrityspalvelumme asiantuntijat tietävät mitä sinun yritysesi tarvitsee. Sparraamme liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman työstämisessä ja kannattavuuslaskelmissa. Autamme rahoituksen hakemisessa. Ja neuvomme yritysmuodon valinnassa. – Saat meiltä sparrausta ihan kaikissa käytännön asioissa! Meillä on mm. kaikkien tukitahojen (ELY-keskus, EU, Finnvera, Business Finland jne.) ratkaisut ja lupa- ja rekisteröintitahojen menettelyt tiedossa. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiantuntijaamme.

Yrityspalvelumme asiantuntijat perehtyvät, auttavat ja opastavat

Yhteydenottosi jälkeen perehdymme tilanteeseesi. Keskustelujen jälkeen yrityspalvelumme asiantuntijat auttavat esimerkiksi tukien hakumenettelyissä, sitä edeltävissä pohjatöissä – kuten liiketoimintasuunnitelman ja budjetoinnin tekemisessä. Asiantuntijoidemme tieto-taidon myötä saat vältettyä kehityksen tiellä olevat sudenkuopat. Kaiken ohessa saat tärkeitä yrityksesi ulkopuolisia näkemyksiä ja sparrausta sekä turvaa ja luottamusta oman liiketoiminnan arkipäivään.

Yrittäjää palvellen, yritystäsi kehittäen

Käytäntö on osoittanut, että yrityspalveluidemme kautta yritysten liiketoiminnan vahvuudet ja menestyksen suunta selkiytyvät, ja hyvin usein yhteistyömme jatkuu yrityksen ensimmäisen yhteydenoton jälkeen. Ja miksei jatkuisi: yrityspalvelumme ovat maksuttomia ja asiantuntijoillamme on jo valmiiksi tiedossa yrityksesi sen hetkinen tila.

Kärsämäellä, Nivalassa, Pyhäjärvellä ja Reisjärvellä on oma yrityspalvelupäällikkö. Lisäksi vientiasiantuntijamme palvelee kaikkia alueemme yrittäjiä koko seutukunnan alueella. VAU!HAUS-yhteistyötilat löytyvät niin ikään jokaisen kunnan keskuksesta.

Järjestämme myös koulutuksia, seminaareja, verkostoitumistapahtumia sekä hankkeita, jotka tukevat yrityksesi kehittämistä eri asiasisällöin ja teemoin.

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Kärsämäki & Pyhäjärvi

Arto Junno, yrityspalvelupäällikkö

Arto Junno, yrityspalvelupäällikkö
puh. 044 4457 011
arto.junno@nihak.fi

Kärsämäki
Rannantie 6
86710 Kärsämäki
Pyhäjärvi
Asematie 4 A PL15
86800 Pyhäsalmi

Nivala

Marika Kumpula, yrityspalvelupäällikkö
puh. 046 5040 8480
marika.kumpula@nihak.fi

Nivala
Pajatie 5
85500 Nivala

Reisjärvi

Harri Jokela, yrityspalvelupäällikkö
puh. 050 304 9317
harri.jokela@nihak.fi

Reisjärvi
Reisjärventie 8
85900 Reisjärvi

Vientiasiantuntija

Ari Alakangas, vientiasiantuntija
puh. 040 6846 400
ari.alakangas@nihak.fi
NetXport

VAU!HAUS

Tuomas Anttila, projektipäällikkö

Tuomas Anttila, projektipäällikkö
puh. 044 4457 007
tuomas.anttila@nihak.fi