LOGOT

Yrityspalvelut

Onko mielessäsi yritysidean jalostus liiketoiminnaksi, tuotantolinjan tai konekannan uudistus, tai kokonaan uusi innovaatio? Askarruttaako miten lähteä selvittämään mahdollisuuksia tuotteeni vientiin ulkomaille tai mietityttääkö eri rahoitusmahdollisuudet? 

NIHAKin yrityspalvelut on konkreettinen apu. Tarjoamme maksuttomia yrityspalveluita Kärsämäellä, Nivalassa, Pyhäjärvellä ja Reisjärvellä. Lisäksi kansainvälistymisasiantuntijamme  palvelee kaikkia  yrittäjiä koko seutukunnan alueella. Asiantuntijamme palvelevat yritystäsi sen kaikissa vaiheissa – aina yrityksen perustamisesta hallittuun kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Yksin ei kannata pähkäillä kaikkea. Kannattaa tulla yritysneuvojamme juttusille, sillä yrityspalvelumme asiantuntijat tietävät mitä sinun yritysesi tarvitsee. Sparraamme liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman työstämisessä ja kannattavuuslaskelmissa. Autamme rahoituksen hakemisessa. Ja neuvomme yritysmuodon valinnassa. – Saat meiltä sparrausta ihan kaikissa käytännön asioissa! 

Yrittämisen eri vaiheiden kysymyksiin löytyy vastauksia eri lähteistä, mutta juuri sinun yrityksesi tilanteeseen sopivan kokonaisuuden kokoaminen voi tuntua aikaa vievältä tiedonjyvästen kasaamiselta.

Meillä on tietoa mm. kaikkien yritystukia myöntävien tahojen (ELY-keskus, EU, Finnvera, Business Finland jne.) tukiehdoista sekä lupa- ja rekisteröintitahojen menettelyistä. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiantuntijaamme

Yrityspalvelumme asiantuntijat perehtyvät, auttavat ja opastavat

Meillä asioiminen on helppoa. Yhteydenottosi jälkeen perehdymme tilanteeseesi ja keskustelujen jälkeen yrityspalvelumme asiantuntijat auttavat sinua niissä asioissa missä tarvitaan: esimerkiksi tukien hakumenettelyissä ja sitä edeltävissä pohjatöissä – kuten liiketoimintasuunnitelman ja budjetoinnin tekemisessä.

Asiantuntijoidemme tietotaidon myötä saat vältettyä kehityksen tiellä olevat sudenkuopat. Kaiken ohessa saat tärkeitä yrityksesi ulkopuolisia näkemyksiä ja sparrausta sekä turvaa ja luottamusta oman liiketoiminnan arkipäivään. 

Yrittäjää palvellen, yritystäsi kehittäen

Käytäntö on osoittanut, että yrityspalveluidemme kautta yritysten liiketoiminnan vahvuudet ja menestyksen suunta selkiytyvät, ja hyvin usein yhteistyömme jatkuu yrityksen ensimmäisen yhteydenoton jälkeen. Ja miksei jatkuisi: yrityspalvelumme ovat maksuttomia ja asiantuntijoillamme on jo valmiiksi tiedossa yrityksesi sen hetkinen tila.

Kärsämäellä, Nivalassa, Pyhäjärvellä ja Reisjärvellä on oma yrityspalvelupäällikkö. Lisäksi kansainvälistymispalvelumme palvelee kaikkia yrittäjiä koko seutukunnan alueella. Maksuttomat VAU!HAUS-yhteistyötilat löytyvät niin ikään jokaisesta kunnasta.

Järjestämme myös koulutuksia, seminaareja, verkostoitumistapahtumia sekä hankkeita, jotka tukevat yrityksesi kehittämistä eri asiasisällöin ja teemoin.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Kärsämäki & Pyhäjärvi

Arto Junno

Yrityspalvelupäällikkö

Nivala

Marika Kumpula

Yrityspalvelupäällikkö

Nivala & Oulainen

Minna Kontro

Yrityspalvelupäällikkö

puh. 050 3402 124
minna.kontro@nihak.fi
Aloittavan yrittäjän palvelut, yrityksen perustamisneuvonta

Nivala

Lauri Jouhki

Yrityspalvelupäällikkö

Reisjärvi & Sievi

Harri Jokela

Yrityspalvelupäällikkö

Aluekehityspalvelut

Kimmo Niskanen

Aluekehityspäällikkö

Kansainvälistyminen

Ari Alakangas

Kansainvälistymispalvelupäällikkö

VAU!HAUS yhteyshenkilö

Marjo Tenhunen

projektityöntekijä, VAU!HAUS -yhteyshenkilö