Uutiskirje

Yrityksen perustaminen

Asiantuntijamme antavat perehtyvät yrityksesi liikeideaan syvällisesti ja antavat henkilökohtaista neuvontaa yrityksen perustamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahoitukseen, jotta ideallesi ja unelmallesi saadaan perustettua tukeva kivijalka.

Yrityspalvelupäällikkömme auttavat sinua konkreettisesti lupa-asioissa, yritysmuodon valinnassa sekä perustamisilmoituksen tekemisessä.

Lisätietoa ja lomakepohjia yrityksen perustamiseen liittyen löydät myös Yritystulkista.

Me tiedämme mitä yrityksen perustaminen vaatii

Yrityksen perustaminen saattaa tuntua loputtomalta pykälä- ja kaavakeviidakolta. Tietoa on saatavilla eri lähteistä, mutta juuri sinun tarpeisiin tarkoitettua informaatiota tuntuu olevan hajautetusti, tai voit tuntea epävarmuutta tiedon soveltumisesta juuri sinun liikeideaa varten. Neuvontamme lähtökohtana on perusteellinen tieto yrityksen perustamisen vaiheista ja vaatimuksista. Kohdistamme osaamisemme perustettavan yrityksesi tarpeiden mukaan. Sinulla tarvitsee olla vain liikeidea, yrittäjän asenne ja näkemys missä tilanteessa yrityksesi on viiden vuoden päästä.

Kerro meille tarinasi

Oman firman perustamiseen on niin monta tarinaa kuin on yritystäkin. Toisilla liekki on kytenyt vuosia, toisilla yrityksen perustaminen on oman harrasteen myötä syttynyt ahaa-elämys. Kerro tarinasi meille. Se todennäköisesti näyttää perustettavan toiminimen tai yhtiön tielle suunnan ja merkityksen – ja erottaa yrityksesi kilpailijoista. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme arvioi yrityksesi ideasi ja opastaa oikealle polulle – yritystarinasi seuraavaan vaiheeseen. Yrityspalvelumme on maksutonta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

”Perustamisvaiheessa osaavan yritysneuvojan tuki oli ensiarvoisen tärkeää, kun hoidettavia asioita on paljon. Erityisesti kokonaisuuden hahmottamisessa, omien ajatusten jäsentämisessä sekä perustamisasiakirjojen täyttämisessä Marikan tuki tuli tarpeeseen, vaikka itse yritystoiminnasta olikin jo valmiiksi aika selkeät visiot. Voin lämpimästi suositella Nihakin palveluita heti yrityksen suunnitteluvaiheesta alkaen.”

Milla Kivioja
Valokuvauspalvelu Tillamiina
Kärsämäki & Pyhäjärvi

Arto Junno

Yrityspalvelupäällikkö

Nivala

Marika Kumpula

Yrityspalvelupäällikkö

Nivala & Oulainen

Minna Kontro

Yrityspalvelupäällikkö

puh. 050 3402 124
minna.kontro@nihak.fi
Aloittavan yrittäjän palvelut, yrityksen perustamisneuvonta

Reisjärvi & Sievi

Harri Jokela

Yrityspalvelupäällikkö

Jos tarvitset työtiloja, niin kysy Marjolta VAU!HAUS -palvelustamme:

VAU!HAUS yhteyshenkilö

Marjo Tenhunen

projektityöntekijä, VAU!HAUS -yhteyshenkilö