Uutiskirje

Verkostoituminen

Verkostoituminen on yritystoiminnassa äärettömän tärkeää ja voi auttaa yrittäjää monessa tilanteessa eteenpäin. Vahvat verkostot voivat myös tuoda yrittäjälle eteen uusia mahdollisuuksia. Muilta aloilta ja yrittäjiltä voi saada paljon hyödyllisiä vinkkejä ja inspiraatiota omaan liiketoimintaan.

Mitä hyötyä verkostoitumisesta on?

Koskaan ei tiedä, millaista apua jostain henkilöstä tai yrityskontaktista voi olla oman yrityksen toiminnalle tulevaisuudessa. Moni pienyrittäjä myös työskentelee yksin ilman työyhteisöltä saatavaa tukea ja sparrausta, jolloin toisten yrittäjien kanssa verkostoituminen voi liiketoiminnan kehittämisen lisäksi myös parantaa työssä jaksamista. 

Verkostoituminen on myös avain tiedon levittämiseen, sillä suositusten kautta sana yrityksen palveluista tai tuotteista leviää. Samoin verkostot auttavat, kun yritys etsii uusia osaajia, alihankkijoita tai vaikkapa toimitiloja. 

Yrittäjä voi tehdä paljonkin erilaisia asioita verkostoituakseen ja me NIHAKissa autamme. Järjestämme säännöllisesti erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, joihin kaikki alueemme yrittäjät ovat tervetulleita. Lisäksi VAU!HAUS-yhteistyötilamme auttavat yritysten välisen yhteistyön syntymistä ja erilaisten osaamisten yhdistämistä. 

Esimerkkejä järjestämistämme tapahtumista: 

Yrittäjien aamukahvit 
KV-Cafe 
Match & Rekry 
Minustako yrittäjä -tapahtumat 
Uusien yrittäjien ilta 

Koulutuksista ja tapahtumista tiedotamme kotisivujemme lisäksi Facebookissa, Instagramissa ja LinkedIn -kanavilla, sekä kerran kuukaudessa ilmestyvässä Uutiskirjeessä. Seuraa, tilaa ja tule mukaan tapahtumiimme.