Uutiskirje

Kansainvälistyminen

Kansain-välistyminen

Tarjoamme matalan kynnyksen räätälöidyt palvelut ja asiantuntija-apua kansainvälisen toimintasi suunnittelemisessa, käynnistämisessä sekä nykyisen toimintasi kasvattamisessa. Kartoitamme yrityksesi edellytykset kansainväliseen toimintaan.  Asiantuntijamme antavat kartoituksen pohjalta näkemyksiä  mahdollisista etenemistavoista sekä niiden vaiheista. Tuemme sinua  rahoitusmahdollisuuksien löytämisessä, kontaktien rakentamisessa kohdemaahan sekä erilaisten verkostojen hyödyntämisessä. Kansainvälistymisneuvonnan lisäksi tarjoamme myös apua yrityksesi kansainvälistymisen arkipäivän haasteisiin.

Verkostot yrityksen kansainvälistymiseen

Toimimme osana suomalaisten yritysten kansainvälistymispalvelua (esim. Business Finlandin palvelutarjontaa). Avullamme ja verkostojemme kautta voit hakea yrityksesi kansainvälistymisen tarpeisiin mm. messuavustusta ja rahoitusta ostettujen asiantuntijapalveluiden kustannuksiin. Yhteistyössä ulkoministeriön ja Team Finland -toimijoiden kanssa tarjoamme kansainvälisiä verkostoja ja vaikuttamismahdollisuuksia.

Viedään yhdessä yrityksesi kansainvälisille markkinoille

NIHAKilla on verkostojen lisäksi kokemusta useista ja potentiaalisimmista vientimaista. Et jää yksin, vaan yrityksesi kansainvälistyminen on strategisten päätösten jälkeen yhteinen tavoite. Kartoitamme tarvittavan verkoston kohdemaasta, kuten myyntiorganisaation tai b-to-b -yhteistyökumppanin. Teemme yhdessä kauttamme haetun taloudellisen tuen siivittämänä messumatkoja tai tapaamisiin kohdemaassa. Kokemuksemme ja ajantasaisen tietomme myötä pystyt täyttämään kohdemaan kulttuuriset ja poliittiset vaatimukset. Suomalaisen yrityksen kansainvälistyminen ei ole ylivoimaista – kun se tehdään suunnitelmallisesti.

Kartoitetaanko yrityksesi mahdollisuuksia kansainvälisille markkinoille?

Jos mietit yrityksesi kansainvälistymistä, ota yhteyttä Ariin.

Kansainvälistyminen

Ari Alakangas

Kansainvälistymispalvelupäällikkö