Uutiskirje

Haemme projektipäällikköä Biojalostamo -hankkeelle

Etsimme projektipäällikköä Biojalostamo -hankkeelle.

Haapajärvellä on tehty esiselvitys bioöljyn tuotannosta pohjautuen paikallisiin raaka-aineisiin. Esiselvityksen perusteella on löytynyt alueelle potentiaalinen jalostamokonsepti. Haapajärvellä on erittäin hyvä synerginen toimintaympäristö puunjalostusteollisuuden yhteydessä ja raakapuulogistiikan solmukohdassa.

Biojalostamon toimintaedellytyksiä selvitetään nyt pidemmälle, jotta varsinainen investointi voisi edetä yrityshankkeena. Samoin bioöljyn jatkojalostamisen tunnistettuja vaihtoehtoja on selvitettävä lisää, jotta esimerkiksi logistiikassa, energiaratkaisuissa ja maankäyttöasioissa voidaan huomioida erilaiset varaukset ja vaihtoehdot. Projektissa käytetään apuna ulkopuolisia, ostettavia asiantuntijapalveluita, jotka kilpailutetaan julkisella tarjouskilpailulla. Tavoitteena on edetä konseptitasolta konkreettiseen vaiheeseen, jossa on mahdollista sitouttaa sijoittajat ja käynnistää ympäristöluvan hakeminen.

Projektipäällikkönä suunnittelet, koordinoit ja toteutat projektin toimenpiteitä sekä johdat projektin asiantuntijoiden tekemää kehittämistyötä. Vastaat ensisijaisesti yhteydenpidosta asiantuntijapalveluiden tuottajiin ja projektin eri sidosryhmiin. Projektin tulosten raportointi ja niistä viestiminen on myös tärkeä osa tehtävää.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • projektihallinnan taitoja ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin
  • intohimoa, avoimuutta ja rohkeutta uusien mahdollisuuksien luomiseen

Tehtävä edellyttää alan teknistä/kaupallista koulutusta sekä työkokemusta biojaloste/metsäteollisuuden palveluksessa.  Kokemus vastaavien projektien toteuttamisesta katsotaan eduksi. Tehtävä on projektin toteuttamisaikaan sidottu, määräaikainen työsuhde. Aloitus mahdollisimman pian ja arvioitu kesto 31.08.2023 asti.

Tarjoamme

Tarjoamme hyvät työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun, joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä osittain etänä. Työsi tukena sinulla on koko asiantuntijaorganisaatiomme ja saat loistavan tilaisuuden työskennellä merkittävän projektin parissa.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen seutukunta@nihak.fi viimeistään 31.3.2022 klo 14 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Krankkala 050 3277254

Muuta ajankohtaista

Lauri Jouhki on valittu uudeksi projektipäälliköksi

Lauri Jouhki on valittu Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry:n uudeksi projektipäälliköksi. Hän työskentelee ”Muutoksen hallinta” – kehittämishankkeessa, jossa tuetaan kasvuyrityksiä muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Projektissa rakennetaan kasvuyrityksille tukiohjelma, jossa kehitetään

Minustako Yrittäjä? -tilaisuudet käynnistyvät

NIHAK järjestää uutena toimintamuotona matalan kynnyksen tilaisuuksia kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille koko toiminta-alueellaan. Tilaisuudet käynnistyvät Nivalasta, jossa ensimmäinen tilaisuus järjestään yhteisötyötila VAU!HAUSsin tiloissa Kalliontiellä. Tilaisuuksien teemoina