Uutiskirje

Haemme projektipäällikköä Muutoksen hallinta -hankkeelle

Etsimme projektipäällikköä alueemme yritysten kehittämistyöhön. ”Muutoksen hallinta” -projektin tavoitteena on yritysten kasvun- ja muutoksenhallinnan tukeminen muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Projektissa rakennetaan kasvuyrityksille tukiohjelma, jonka keskeinen tavoite on tukea yrityksiä erityisesti henkilöstö- ja johtamisprosessien kehittämisessä. Lisäksi kehitetään muutoskyvykkyyden kannalta kriittistä osaamista myynnin ja markkinoinnin sekä yrityksen operatiiviseen toimintaan/tuotantoon liittyen. Tukiohjelma sisältää useita yksittäisiä valmennuksia, jotka toteutetaan ostopalveluna. Yrityksille tarjotaan osaamisen kohottamisen kautta nopeita ja tunnistettuja ratkaisuja. Projektipäällikkönä suunnittelet, koordinoit ja toteutat projektin toimenpiteitä yhdessä muun projektihenkilöstön kanssa. Vastaat ensisijaisesti yhteydenpidosta yrityksiin ja koulutus-/konsulttipalveluiden tuottajiin. Projektin tulosten raportointi ja niistä viestiminen on myös tärkeä osa tehtävää.

Projektissa tehdään läheistä yhteistyötä muiden kehittämisprojektien sekä yrityspalveluiden kanssa, jotka vievät eteenpäin esille tulevia yrityskohtaisia kehittämis- ja investointihankkeita. Projektipäällikkö saa tuekseen koko NIHAKin asiantuntijaorganisaation.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • projektihallinnan taitoja ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin
  • intohimoa, avoimuutta ja rohkeutta uusien mahdollisuuksien luomiseen yritysten kanssa

Sinulla on soveltuvaa alan koulutusta sekä työkokemusta yritysten kehittämis- tai kouluttamistehtävistä. Kokemus liiketoiminnan johtamisesta sekä projektien hallinnasta katsotaan eduksi. Projektipäällikön tehtävä on projektien toteuttamisaikaan sidottu, määräaikainen työsuhde. Aloitus mahdollisimman pian ja arvioitu kesto 31.10.2023 asti.

Tarjoamme

Tarjoamme hyvät työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun, joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä osittain etänä. Työsi tukena sinulla on koko asiantuntijaorganisaatiomme ja saat loistavan tilaisuuden luoda kontakteja ja työskennellä mm. alueen yrittäjien ja yrityskehittäjien kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen seutukunta@nihak.fi viimeistään 25.3.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Krankkala 050 3277254.

Muuta ajankohtaista

Lauri Jouhki on valittu uudeksi projektipäälliköksi

Lauri Jouhki on valittu Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry:n uudeksi projektipäälliköksi. Hän työskentelee ”Muutoksen hallinta” – kehittämishankkeessa, jossa tuetaan kasvuyrityksiä muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Projektissa rakennetaan kasvuyrityksille tukiohjelma, jossa kehitetään

Minustako Yrittäjä? -tilaisuudet käynnistyvät

NIHAK järjestää uutena toimintamuotona matalan kynnyksen tilaisuuksia kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille koko toiminta-alueellaan. Tilaisuudet käynnistyvät Nivalasta, jossa ensimmäinen tilaisuus järjestään yhteisötyötila VAU!HAUSsin tiloissa Kalliontiellä. Tilaisuuksien teemoina