Uutiskirje

Haemme projektipäällikköä Muutoksen hallinta -hankkeelle

Etsimme projektipäällikköä alueemme yritysten kehittämistyöhön. ”Muutoksen hallinta” -projektin tavoitteena on yritysten kasvun- ja muutoksenhallinnan tukeminen muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Projektissa rakennetaan kasvuyrityksille tukiohjelma, jonka keskeinen tavoite on tukea yrityksiä erityisesti henkilöstö- ja johtamisprosessien kehittämisessä. Lisäksi kehitetään muutoskyvykkyyden kannalta kriittistä osaamista myynnin ja markkinoinnin sekä yrityksen operatiiviseen toimintaan/tuotantoon liittyen. Tukiohjelma sisältää useita yksittäisiä valmennuksia, jotka toteutetaan ostopalveluna. Yrityksille tarjotaan osaamisen kohottamisen kautta nopeita ja tunnistettuja ratkaisuja. Projektipäällikkönä suunnittelet, koordinoit ja toteutat projektin toimenpiteitä yhdessä muun projektihenkilöstön kanssa. Vastaat ensisijaisesti yhteydenpidosta yrityksiin ja koulutus-/konsulttipalveluiden tuottajiin. Projektin tulosten raportointi ja niistä viestiminen on myös tärkeä osa tehtävää.

Projektissa tehdään läheistä yhteistyötä muiden kehittämisprojektien sekä yrityspalveluiden kanssa, jotka vievät eteenpäin esille tulevia yrityskohtaisia kehittämis- ja investointihankkeita. Projektipäällikkö saa tuekseen koko NIHAKin asiantuntijaorganisaation.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • projektihallinnan taitoja ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin
  • intohimoa, avoimuutta ja rohkeutta uusien mahdollisuuksien luomiseen yritysten kanssa

Sinulla on soveltuvaa alan koulutusta sekä työkokemusta yritysten kehittämis- tai kouluttamistehtävistä. Kokemus liiketoiminnan johtamisesta sekä projektien hallinnasta katsotaan eduksi. Projektipäällikön tehtävä on projektien toteuttamisaikaan sidottu, määräaikainen työsuhde. Aloitus mahdollisimman pian ja arvioitu kesto 31.10.2023 asti.

Tarjoamme

Tarjoamme hyvät työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun, joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä osittain etänä. Työsi tukena sinulla on koko asiantuntijaorganisaatiomme ja saat loistavan tilaisuuden luoda kontakteja ja työskennellä mm. alueen yrittäjien ja yrityskehittäjien kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen seutukunta@nihak.fi viimeistään 25.3.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Krankkala 050 3277254.

Muuta ajankohtaista

Droneista uutta liiketoimintaa

Oletko koskaan ajatellut, kuinka dronet voisivat tuottaa lisäarvoa yrityksellesi tai kuinka miehittämättömät järjestelmät voisivat helpottaa työtäsi, luoda ainutlaatuisia mahdollisuuksia, vahvistaa kestävää kehitystä, nopeuttaa työtehtäviä, vähentää

Kasvua uusiutuvan energian rakentamisesta

Verkostoitumalla voi pienikin yritys kasvattaa hartioitaan ja päästä mukaan isoihin hankkeisiin. Oman kasvupolkunsa on löytänyt Infratiera Oy, joka toimii uusiutuvan energian sektorilla jakelu- ja siirtoverkkojen

Aloite: Vetyputki rannikolta Jokilaaksoihin

Pohjois-Pohjanmaan eteläosan toimijat ovat laatineet yhteisen kannanoton, jonka tarkoituksena on tuoda esiin tahtotila tulevaisuuden vetyverkoston kehittämiseksi alueella, sekä esitettyä linjausta puoltavat syyt. Kannanoton tavoitteena on