LOGOT

Haemme Projektityöntekijää

Projektityöntekijä suunnittelee, koordinoi ja toteuttaa projektien toimenpiteitä sekä osallistuu projektien sisällölliseen kehittämistyöhön yhdessä projektipäälliköiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat projektien talousseuranta ja -raportointi sekä erilaisten hallinnollisten tehtävien hoitaminen projektipäälliköitä tukien. Tapahtumien valmistelu ja niistä tiedottaminen sekä projektien tuloksista viestiminen on myös tärkeä osa toimenkuvaasi. Arvostamme kykyä viestiä digitaalisissa viestintäkanavissa monipuolisesti. Tehtävät painottuvat kansainvälisten hankkeiden hoitoon, joten työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen, markkinoinnin tai teknillinen koulutus. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista projektihallinnon tai viestinnän tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on, että olet motivoitunut ja sinulla on proaktiivinen työote, hyvät ongelmanratkaisutaidot ja pyrit tekemään työt loppuun asti positiivisella asenteella. Lisäksi olet itseohjautuva ja työskentelet hyvin myös paineen alla. Kokemus työskentelystä ulkomailla sekä kansainvälisissä projekteissa katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mielenkiintoisen työympäristön, joiden mukana sinulla on aidosti mahdollisuus kehittyä. Tueksesi saat koko NIHAK:n asiantuntija organisaation.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina odotamme sinulta:

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja kansainvälisessä ympäristössä
  • aktiivista ja joustavaa työotetta, halua kehittyä ja sitoutua asetettuihin tavoitteisiin
  • selkeää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa

Projektityöntekijän tehtävä on projektin toteuttamisaikaan sidottu, määräaikainen työsuhde. Työsuhteen aloitus mahdollisimman pian ja arvioitu kesto 31.12.2021 asti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen seutukunta@nihak.fi 20.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Krankkala 050 3277254.

NIHAK projektityöntekijä -ilmoitus pdf muodossa

Muuta ajankohtaista

Yritysten digiosaaminen kuntoon yhteispelillä

Nopeasti muuttuvassa maailmassa yritysten on jatkuvasti huolehdittava osaamisen päivittämisestä. NIHAK auttaa alueen yrityksiä vastaamaan tähän haasteeseen tarjoamalla räätälöityä koulutusta ja asiantuntijapalveluja. Yrityksillä on nyt hyvä

Yritysmarkkinoilla kohdattiin yrityskauppojen ytimessä

Keski-Pohjanmaan Yritysmarkkinat keräsivät lauantaina 20.4. noin 80 myyjää, ostajaa ja asiantuntijaa yrityskauppojen äärelle Nivalaan. Tapahtumajärjestelyt saivat osallistujilta kiitosta ja vilkkaat keskustelut enteilivät hyvää yrityskaupparintamalla. Jo

Verkostoja, vertaistukea ja vaikuttamisen kanavia

Yrittäjäyhdistykset toimivat paikallisten yrittäjien parhaaksi, ja ne ovat myös NIHAKin tärkeitä kumppaneita. Hyvä esimerkki yhteistyöstä ovat eri paikkakunnilla järjestettävät yrittäjien aamukahvit. Paikalliset yrittäjäyhdistykset ovat NIHAKin