Uutiskirje

Lauri Jouhki on valittu uudeksi projektipäälliköksi

Lauri Jouhki on valittu Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry:n uudeksi projektipäälliköksi.

Hän työskentelee ”Muutoksen hallinta” – kehittämishankkeessa, jossa tuetaan kasvuyrityksiä muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Projektissa rakennetaan kasvuyrityksille tukiohjelma, jossa kehitetään henkilöstö- ja johtamisprosseja, myynnin ja markkinoinnin osaamista sekä operatiivista/tuotannollista toimintaa.

Lauri Jouhkilla on 15 vuoden kokemus usean yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä yrittäjänä ja johtajana. Hän on perustanut useita yrityksiä, toiminut saksalaisissa yrityksissä tuotantopäällikkönä ja toimitusjohtajana. Viimeksi hän on toiminut StartUp-yrityksen yrittäjänä Pyhäjärvellä.

Jouhkin monipuolinen kokemus maahantuonnin, verkkokaupan sekä valmistavan teollisuuden parista sekä hänen vahva osaamisensa kansainvälisessä toimintaympäristössä toimivien yritysten kehittämistyöstä ja johtamisesta täydentää erinomaisesti NIHAK:in ammattilaistiimin osaamista.

Jouhki aloitti projektipäällikön tehtävänsä 2.5.2022.

Muuta ajankohtaista

Minustako Yrittäjä? -tilaisuudet käynnistyvät

NIHAK järjestää uutena toimintamuotona matalan kynnyksen tilaisuuksia kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille koko toiminta-alueellaan. Tilaisuudet käynnistyvät Nivalasta, jossa ensimmäinen tilaisuus järjestään yhteisötyötila VAU!HAUSsin tiloissa Kalliontiellä. Tilaisuuksien teemoina