Uutiskirje

Minna Kontro nimitetty NIHAKin yrityspalvelupäälliköksi

Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry:n organisaatio vahvistuu Minna Kontron aloittaessa yrityspalvelupäällikkönä 1.9.

Kontrolla on vahva kokemus yritysneuvonnan tehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt Kalajoen kaupungin elinkeinopalveluissa, jossa hän toimi yritysasiantuntijan tehtävässä. NIHAKin yrityspalvelupäällikkönä hänen tehtävänsä sisältävät yritysten neuvonnan lisäksi myös yrityspalveluiden kehittämistä.

NIHAKin organisaatio ja toiminta alueella on Kontrolle jo entuudestaan tuttu ja hän kertoo odottavansa innolla töiden aloittamista. Kontro kertoo arvostavansa sitä, mitä NIHAKin vahva organisaatio pystyy alueen yrityksille tarjoamaan ja haluavansa edistää sitä myönteistä kehitystä mikä alueella on selvästi käynnissä.

– Intohimona minulla on yritysten auttaminen. Odotan innolla, että pääsen kohtaamaan yrittäjiä, ja toivon että minuun otettaisiin myös yrittäjien puolelta yhteyttä, kun työni aloitan, Kontro toteaa.

NIHAK ry:n toimitusjohtaja Toni Krankkala kertoo NIHAKin kehittävän jatkuvasti toimintaansa, jotta alueen yrittäjille voidaan taata paras mahdollinen palvelu.

– NIHAKin toiminnan keskiössä on yritysten palveleminen ja tukeminen. Uskon Kontron olevan loistava lisä asiantuntijoidemme joukkoon ja tuovan lisää osaamista ja uusia ajatuksia sekä alueen yrittäjien, että muun organisaation hyödynnettäväksi, Krankkala toteaa.

Muuta ajankohtaista