Maksuttomat webinaarit yrittäjille – työkyvyn parantaminen ja työterveyshuollon järjestäminen

 

 

TERVEELLISET ELINTAVAT EDISTÄVÄT TYÖKYKYÄ

Aika: 13.1.2021 klo 14-15

Webinaarissa kerrotaan terveellisistä elintavoista työstä palautumisessa ja työkyvyn parantamisessa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin tästä!

Webinaari on osa Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky (Mytty) –hanketta.

 

YRITTÄJÄN TYÖTERVEYSHUOLTO

Aika: 18.3. klo 14.30-16

Tervetuloa kuuntelemaan mitä yrittäjän pitäisi tietää työterveyshuollosta ja sen järjestämisestä. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin tästä!

Webinaarin järjestävät Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky (Mytty) –hanke ja Työkykyä soteyrittäjän arkeen – keinoja työn kuormitustekijöiden hallintaan -hanke.

 

Mukaan MYTTY-hankkeeseen?

Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky (Mytty) -hankkeessa:

  1. opastetaan yrittäjiä kartoittamaan osaamistarpeet liiketoiminnan kannalta keskeisten muutosten ennakoinnin näkökulmasta,
  2. tuetaan tuottavimman ydintoiminnan tunnistamista ja siihen keskittymistä sekä
  3. tuetaan yrittäjien itsensä johtamisen taitoja työkyvyn ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Hankkeeseen etsitään lisää mikroyrittäjiä Raahen, Nivalan, Kalajoen ja Ylivieskan alueilta. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan hankkeeseen, ota yhteyttä: marika.kumpula@nihak.fi tai eeva.leinonen@oulu.fi. Hankkeen toteuttavat MikroEntre, Kerttu Saalasti Instituutti Oulun yliopistosta ja Työterveyslaitos. 

Katso esite

Lisätietoja hankkeesta löydät myös linkistä: Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky – MYTTY (2020–2021) – Työterveyslaitos