LOGOT

NIHAK rekrytoi: etsimme rahastoasiantuntijaa

Toimit asiantuntijana projektissa, jossa suunnitellaan ja toteutetaan uusi rahoitusinstrumentti, jonka avulla pyritään ratkaisemaan innovatiivisen yritystoiminnan alkuvaiheen rahoitushaasteita.  Uusi rahoitusmalli tulee tarjoamaan joustavia ja alueellisesti räätälöityjä rahoitusvaihtoehtoja uusille ja kasvaville yrityksille Oulun eteläiselle alueelle.

Tehtävänäsi on selvittää alueellisten startup-yritysten tarpeet uudelle rahoitustyökalulle sekä benchmarkata vastaavien rahoitusinstrumenttien parhaiten soveltuvat ominaisuudet ja rahaston hoitamisen käytännöt. Selvitystyön lopputuloksena luot rahastosuunnitelman, joka määrittelee selkeät tavoitteet, kohderyhmät, varainhankinnan lähteet ja rahaston säännöt. Suunnitelman hyväksynnän jälkeen organisoit varainhankinnan ja käynnistät rahaston toiminnan.  

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • kokemusta yrityksen rahoituksen suunnittelusta ja/tai rahastojen hallinnoinnista
  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • aktiivista kehittämisotetta ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin

Arvostamme:

  • vahvaa rahoitusmarkkinan tuntemusta ja osaamista sijoitusrahastoinstrumentin suunnittelusta
  • asiantuntemusta rahastotoiminnan vero- ja viranomaisvaatimuksista

Tarjoamme:

  • Hyvät työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä osittain etänä.

Työ on projektin kestoon 1.1.2024 – 31.12.2025 sidottu määräaikainen työsuhde ja sinulla on halutessasi mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti (50%). Työsi tukena sinulla on koko asiantuntijaorganisaatiomme ja saat loistavan tilaisuuden luoda kontakteja laajassa verkostossamme ja työskennellä läheisessä yhteistyössä alueemme yrittäjien ja yrityskehittäjien kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen rekry@nihak.fi viimeistään 24.3.2024 klo 16. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Krankkala 050 3277254.

Muuta ajankohtaista

Yritysten digiosaaminen kuntoon yhteispelillä

Nopeasti muuttuvassa maailmassa yritysten on jatkuvasti huolehdittava osaamisen päivittämisestä. NIHAK auttaa alueen yrityksiä vastaamaan tähän haasteeseen tarjoamalla räätälöityä koulutusta ja asiantuntijapalveluja. Yrityksillä on nyt hyvä

Yritysmarkkinoilla kohdattiin yrityskauppojen ytimessä

Keski-Pohjanmaan Yritysmarkkinat keräsivät lauantaina 20.4. noin 80 myyjää, ostajaa ja asiantuntijaa yrityskauppojen äärelle Nivalaan. Tapahtumajärjestelyt saivat osallistujilta kiitosta ja vilkkaat keskustelut enteilivät hyvää yrityskaupparintamalla. Jo

Verkostoja, vertaistukea ja vaikuttamisen kanavia

Yrittäjäyhdistykset toimivat paikallisten yrittäjien parhaaksi, ja ne ovat myös NIHAKin tärkeitä kumppaneita. Hyvä esimerkki yhteistyöstä ovat eri paikkakunnilla järjestettävät yrittäjien aamukahvit. Paikalliset yrittäjäyhdistykset ovat NIHAKin