Uutiskirje

NIHAK rekrytoi: etsimme talouspäällikköä/rahastoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Talouspäällikkönä vastaat yhdistyksen taloustoiminnoista. Tehtäviisi kuuluu talouden suunnittelu ja valvonta, kustannusseuranta ja talousinformaation tuottaminen. Seuraat ja huolehdit talousasioiden toimivuudesta sekä yhdessä tilitoimiston kanssa hoidat yhdistyksen kirjanpidon ja palkkahallinnon. Vastuullasi on kuukausittainen raportointi ja seuranta sekä tilinpäätösvastuu. Olennaisena osana tehtävää on yhteistyö ulkoistettujen palveluntuottajien kanssa, palveluiden laadun seuranta ja toimintojen kehittäminen.

Talouspäällikön toimenkuvasi lisäksi työskentelet myös yritysten talouden suunnittelun asiantuntijana osana yrityspalveluiden asiantuntija ryhmää.

Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus toimia asiantuntijana projektissa, jossa suunnitellaan ja toteutetaan uusi rahoitusinstrumentti, jonka avulla pyritään ratkaisemaan innovatiivisen yritystoiminnan alkuvaiheen rahoitushaasteita. Rahoitusmalli tulee tarjoamaan joustavia ja alueellisesti räätälöityjä rahoitusvaihtoehtoja uusille ja kasvaville yrityksille Oulun eteläiselle alueelle. Rahaston perustamisen jälkeen hallinnoit rahastoa ja helpotat näin alueemme uusien yritysten rahoituksen saantia ja edistät niiden kasvua.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • kokemusta kirjanpidosta ja taloushallinnosta sekä sisäisen ja ulkoisen laskennan kehittämisestä
  • kokemusta yrityksen rahoituksen suunnittelusta ja/tai rahastojen hallinnoinnista
  • itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia
  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • aktiivista kehittämisotetta ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin

Olet järjestelmällinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja Arvostamme myös kokemusta  talouden suunnittelu- ja seurantajärjestelmien kehittämisestä.

Tarjoamme

  • Hyvät työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä osittain etänä

Työsi tukena sinulla on koko asiantuntijaorganisaatiomme ja saat loistavan tilaisuuden luoda kontakteja laajassa verkostossamme ja työskennellä läheisessä yhteistyössä alueemme yrittäjien ja yrityskehittäjien kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen seutukunta@nihak.fi viimeistään 5.1.2024 klo 16. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Krankkala 050 3277254.

Muuta ajankohtaista

Droneista uutta liiketoimintaa

Oletko koskaan ajatellut, kuinka dronet voisivat tuottaa lisäarvoa yrityksellesi tai kuinka miehittämättömät järjestelmät voisivat helpottaa työtäsi, luoda ainutlaatuisia mahdollisuuksia, vahvistaa kestävää kehitystä, nopeuttaa työtehtäviä, vähentää

Kasvua uusiutuvan energian rakentamisesta

Verkostoitumalla voi pienikin yritys kasvattaa hartioitaan ja päästä mukaan isoihin hankkeisiin. Oman kasvupolkunsa on löytänyt Infratiera Oy, joka toimii uusiutuvan energian sektorilla jakelu- ja siirtoverkkojen

Aloite: Vetyputki rannikolta Jokilaaksoihin

Pohjois-Pohjanmaan eteläosan toimijat ovat laatineet yhteisen kannanoton, jonka tarkoituksena on tuoda esiin tahtotila tulevaisuuden vetyverkoston kehittämiseksi alueella, sekä esitettyä linjausta puoltavat syyt. Kannanoton tavoitteena on