LOGOT

NIHAK rekrytoi: etsimme yritysasiantuntijaa

Etsimme yritysasiantuntijaa tukemaan pk-yritysten valmiuksia vastata alueelle tulevien suurinvestointien palvelutarpeeseen. 

NIHAKin jäsenkuntien alueelle on tiedossa merkittäviä vihreän siirtymän investointeja lähivuosien aikana. NIHAKin tavoitteena on maksimoida investointien aluetaloudelliset vaikutukset ja tukea alueen yrityksiä siten, että ne pystyisivät hyödyntämään suurinvestointien tuomat mahdollisuudet mahdollisimman tehokkaasti.  

NIHAK GREEN DEAL -hankkeessa työskentelet yhdessä projektipäällikön kanssa. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa palveluita, jotka tukevat alueen pk-yrityksiä osallistumaan suurinvestointeihin liittyviin urakoihin sekä muihin mahdollisiin   liiketoimintamahdollisuuksiin. Tehtäviisi kuuluu yritysten valmiuksien kehittäminen ja toimiminen tiedonvälittäjänä investointeihin liittyvistä mahdollisuuksista. Tavoitteenasi on edistää yritysten yhteenliittymien muodostumista sekä tukea alueen pk-yritysten yhteistyötä ja verkostoitumista suurhankkeiden näkökulmasta. Lisäksi tuet monipuolisesti liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksia ja ohjaat tarvittaessa yrityksiä NIHAKin palvelujen tai muiden kehittämishankkeiden pariin. Tehtäviisi kuuluu myös tukea investointihankkeiden valmistelussa mukana olevien tahojen paikallisen yhteistyö- ja alihankintaverkoston rakentumista. Projektin tulosten raportointi ja niistä viestiminen on myös tärkeä osa tehtävää. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää: 

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja        
  • intohimoa, avoimuutta ja rohkeutta uusien mahdollisuuksien luomiseen yrityksille 
  • oman auton käyttöä ja aktiivista liikkumista alueella (Kärsämäki, Nivala, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Haapajärvi) 
  • projektihallinnan taitoja ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin kanssa 

Arvostamme kokemusta teollisiin investointiprojekteihin liittyvistä suunnittelun, myynnin, hankinnan tai projektinhallinnan tehtävistä. 

Tarjoamme:

  • Hyvät työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun 
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä osittain etänä 

Projektissa tehdään läheistä yhteistyötä muiden kehittämisprojektien sekä yrityspalveluiden kanssa. Työsi tukena sinulla on koko asiantuntijaorganisaatiomme ja saat loistavan tilaisuuden luoda kontakteja ja työskennellä mm. alueen yrittäjien ja yrityskehittäjien kanssa. Työ on projektin kestoon (31.8.2025 saakka) sidottu määräaikainen työsuhde. 

Kiinnostuitko? 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen seutukunta@nihak.fi viimeistään 26.12.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Krankkala 050 3277254.  

Muuta ajankohtaista

Yritysten digiosaaminen kuntoon yhteispelillä

Nopeasti muuttuvassa maailmassa yritysten on jatkuvasti huolehdittava osaamisen päivittämisestä. NIHAK auttaa alueen yrityksiä vastaamaan tähän haasteeseen tarjoamalla räätälöityä koulutusta ja asiantuntijapalveluja. Yrityksillä on nyt hyvä

Yritysmarkkinoilla kohdattiin yrityskauppojen ytimessä

Keski-Pohjanmaan Yritysmarkkinat keräsivät lauantaina 20.4. noin 80 myyjää, ostajaa ja asiantuntijaa yrityskauppojen äärelle Nivalaan. Tapahtumajärjestelyt saivat osallistujilta kiitosta ja vilkkaat keskustelut enteilivät hyvää yrityskaupparintamalla. Jo

Verkostoja, vertaistukea ja vaikuttamisen kanavia

Yrittäjäyhdistykset toimivat paikallisten yrittäjien parhaaksi, ja ne ovat myös NIHAKin tärkeitä kumppaneita. Hyvä esimerkki yhteistyöstä ovat eri paikkakunnilla järjestettävät yrittäjien aamukahvit. Paikalliset yrittäjäyhdistykset ovat NIHAKin