LOGOT

NIHAK rekrytoi: etsimme yritysasiantuntijaa tukemaan yrityksiä vihreän siirtymän investointihankkeissa

NIHAKin jäsenkuntien alueelle on tiedossa merkittäviä vihreän siirtymän investointeja lähivuosien aikana. NIHAKin tavoitteena on maksimoida investointien aluetaloudelliset vaikutukset ja tukea alueen yrityksiä siten, että ne pystyisivät hyödyntämään suurinvestointien tuomat mahdollisuudet mahdollisimman tehokkaasti.

Etsimme yritysasiantuntijaa tukemaan pk-yritysten valmiuksia vastata alueelle tulevien suurinvestointien palvelutarpeeseen.

NIHAK GREEN DEAL -hankkeessa työskentelet yhdessä projektipäällikön kanssa. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa palveluita, jotka tukevat alueen pk-yrityksiä osallistumaan suurinvestointeihin liittyviin urakoihin sekä muihin mahdollisiin   liiketoimintamahdollisuuksiin. Tehtäviisi kuuluu yritysten valmiuksien kehittäminen ja toimiminen tiedonvälittäjänä investointeihin liittyvistä mahdollisuuksista. Tavoitteenasi on edistää yritysten yhteenliittymien muodostumista sekä tukea alueen pk-yritysten yhteistyötä ja verkostoitumista suurhankkeiden näkökulmasta. Lisäksi tuet monipuolisesti liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksia ja ohjaat tarvittaessa yrityksiä NIHAKin palvelujen tai muiden kehittämishankkeiden pariin. Tehtäviisi kuuluu myös tukea investointihankkeiden valmistelussa mukana olevien tahojen paikallisen yhteistyö- ja alihankintaverkoston rakentumista. Projektin tulosten raportointi ja niistä viestiminen on myös tärkeä osa tehtävää.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja      
  • intohimoa, avoimuutta ja rohkeutta uusien mahdollisuuksien luomiseen yrityksille
  • oman auton käyttöä ja aktiivista liikkumista alueella (Kärsämäki, Nivala, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Haapajärvi)
  • projektihallinnan taitoja ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin

Arvostamme kokemusta investointiprojekteihin liittyvistä suunnittelun, rakennuttamisen / rakentamisen, tarjouslaskennan, myynnin, hankinnan tai projektinhallinnan tehtävistä.

Tarjoamme hyvät työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä osittain etänä.

Projektissa tehdään läheistä yhteistyötä muiden kehittämisprojektien sekä yrityspalveluiden kanssa. Työsi tukena sinulla on koko asiantuntijaorganisaatiomme ja saat loistavan tilaisuuden luoda kontakteja ja työskennellä mm. alueen yrittäjien ja yrityskehittäjien kanssa. Työ on projektin kestoon 1.4.2024 – 31.8.2025 sidottu määräaikainen työsuhde.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen rekry@nihak.fi viimeistään 24.3.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Krankkala 050 3277254. 

Muuta ajankohtaista

Hihat ylös ja aluekehitystyöhön

Viime vuodet ovat näyttäneet, että muutokset yritysten toimintaympäristössä ovat jatkuvia. Samalla ne tuovat mukanaan uusia mahdollisuuksia. Tästä ajankohtainen esimerkki on vihreä siirtymä, joka on tuottamassa

Ideoiden kehittely on yhteispeliä

NIHAKin tiimi on alkuvuodesta vahvistunut usealla uudella työntekijällä – Markku Laatikainen syttyy yritysideoista ja auttaa viemään niitä eteenpäin. Siinä auttaa hänen oma taustansa sarjayrittäjänä. Helmikuusta

Alusta asti yritysten kehittämisen asialla

Yrityspalvelupäällikkö Arto Junnolla on pitkä kokemus alueen yritysten parissa työskentelystä. Nykyään hänen ympärillään on NIHAKissa laaja asiantuntijoiden joukko sekä yhteistyöverkosto. Yrittäjyyden ensiaskelia, toiminnan laajentamista, myynnin

Kiertotalouden parista viestintäasiantuntijaksi

NIHAKin tiimi on alkuvuodesta vahvistunut usealla uudella työntekijällä. Yksi heistä on maaliskuussa viestintäasiantuntijana aloittanut Pirja Piiponniemi – Oli ihastuttavaa huomata, miten laaja osaamispooli NIHAKissa on.