LOGOT

NIHAK rekrytoi: etsimme yritysasiantuntijaa

Etsimme yritysasiantuntijaa yritysten vastuullisuusasioiden kehittämisprojektiin.  
Pääset kehittämään yrityskohtaisia vastuullisuustoimia alueemme yrityksissä. Projektissa etsitään ratkaisuja tunnistaa ja ymmärtää vastuullisuus kaikessa yrityksen toiminnassa ja toimitusketjuissa.

Projektin aikana kehitetään ja pilotoidaan eri kokoisille yrityksille sopivia menetelmiä kehittää vastuullisuustoimia. Tavoitteena on luoda myös yrityspalveluorganisaatiomme käyttöön työkaluja, joiden avulla yritysten vastuullisuusasioita voidaan jatkossa kehittää saumattomasti osana yrityspalveluitamme.  

Työssäsi liikut aktiivisesti NIHAKin alueella ja kontaktoit sujuvasti yrityksiä. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden projektitiimin työntekijöiden ja NIHAKin yrityspalveluorganisaation sekä paikallisten yrittäjäyhdistysten, rahoituslaitosten, ja muiden projektin sidosryhmien kanssa. Työsi tukena sinulla on koko asiantuntijaorganisaatiomme.  Yritysten ohjauksen ja neuvonnan lisäksi järjestät alueella infoja, tietoiskuja, tapahtumia ja valmennuksia vastuullisuusosaamisen kehittämiseksi.

Hanke toteutetaan Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry:n, Kalajoen ja Ylivieskan kaupunkien sekä Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin yhteistyönä, jossa työskentelet tiiviisti yhteisessä viiden henkilön projektitiimissä hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työtehtäväsi painopisteitä ovat mm.

 • Yritysten vastuullisuusasioiden tilannekartoitukset ja innostaminen valmennuksiin
 • Yritysten käytännönläheinen ohjaus ja neuvonta vastuullisuuteen liittyvissä asioissa
 • Viestinnälliset tehtävät omalla hankealueella

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

 • Erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja      
 • Aktiivista liikkumista hankealueella (Kärsämäki, Nivala, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Haapajärvi)
 • Kykyä tiimityöskentelyyn, mutta myös itsenäiseen työskentelyyn ja itseohjautuvuuteen
 • Projektihallinnan taitoja ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin

Eduksi katsomme

 • Kokemusta joko yritysneuvonnasta tai yrityksien kanssa tehtävästä asiakastyöstä
 • Paikallisen yrityskentän tuntemusta
 • Työhön soveltuvan koulutuksen ja/tai kokemuksen
 • Osaamisen yritysvastuullisuusraportoinnista tai yritysten strategiatyön tukemisesta/ohjaamisesta

Tarjoamme

 • Hyvät työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun
 • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä osittain etänä

Työsi tukena sinulla on koko asiantuntijaorganisaatiomme ja saat loistavan tilaisuuden luoda kontakteja ja työskennellä mm. alueen yrittäjien ja yrityskehittäjien kanssa.

Työ on projektin kestoon 1.1.2024 – 31.3.2026 sidottu määräaikainen työsuhde. Pyydämme työtehtävää hakevia huomioimaan myös Kalajoen kaupungilla ja Ylivieskan kaupungilla samanaikaisesti avoimena olevat vastaavat VATUPASSI-hankkeen yritysasiantuntijan toimet. Voit hakea samanaikaisesti tehtävää useammalta paikkakunnalta. Kirjaathan hakemukseesi ensisijaisen työskentelypaikkakunnan.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen seutukunta@nihak.fi viimeistään 26.11.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Krankkala 050 3277254.

Muuta ajankohtaista

Hihat ylös ja aluekehitystyöhön

Viime vuodet ovat näyttäneet, että muutokset yritysten toimintaympäristössä ovat jatkuvia. Samalla ne tuovat mukanaan uusia mahdollisuuksia. Tästä ajankohtainen esimerkki on vihreä siirtymä, joka on tuottamassa

Ideoiden kehittely on yhteispeliä

NIHAKin tiimi on alkuvuodesta vahvistunut usealla uudella työntekijällä – Markku Laatikainen syttyy yritysideoista ja auttaa viemään niitä eteenpäin. Siinä auttaa hänen oma taustansa sarjayrittäjänä. Helmikuusta

Alusta asti yritysten kehittämisen asialla

Yrityspalvelupäällikkö Arto Junnolla on pitkä kokemus alueen yritysten parissa työskentelystä. Nykyään hänen ympärillään on NIHAKissa laaja asiantuntijoiden joukko sekä yhteistyöverkosto. Yrittäjyyden ensiaskelia, toiminnan laajentamista, myynnin

Kiertotalouden parista viestintäasiantuntijaksi

NIHAKin tiimi on alkuvuodesta vahvistunut usealla uudella työntekijällä. Yksi heistä on maaliskuussa viestintäasiantuntijana aloittanut Pirja Piiponniemi – Oli ihastuttavaa huomata, miten laaja osaamispooli NIHAKissa on.