LOGOT

NIHAK rekrytoi: etsimme yrityshautomon projektipäällikköä

Perustettavassa alueellisessa yrityshautomossa edistetään innovaatioiden syntymistä sekä paikallisten yritysten menestymistä. Projektissa luodaan selkeä ja ohjelmallinen etenemispolku uusien yritysideoiden kehittämiseksi. Tavoitteena on myös tehdä vuorovaikutteista yhteistyötä kansainvälisten hautomotoimijoiden kanssa ja mahdollistaa ideoiden testaaminen nopeasti kansainvälisessä markkinassa. Innovaatiotoimintaan osallistetaan myös opiskelijoita aktiivisesti mukaan. 

Projektin aikana perustetaan myös alueellinen rahasto, jonka avulla ratkaistaan innovatiivisen yritystoiminnan alkuvaiheen rahoituksen haasteita. Rahasto tarjoaa alueen yrityksille joustavan rahoitusmallin, joka helpottaa aloittavan yrityksen resurssien hankintaa ja liiketoiminnan kehitystä. 

Projektipäällikkönä suunnittelet, koordinoit ja toteutat projektin toimenpiteitä yhdessä muun projektihenkilöstön (n. 7 henkilöä) kanssa. Toimit linkkinä muiden projektityöntekijöiden välillä ja varmistat, että kaikki työskentelevät yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut myös yritysideoiden sparraukseen yhdessä aluevastaavien kanssa sekä tuet yritysasiantuntijaa siemenrahaston perustamisessa. Tehtäviin kuuluu projektin budjetin hallinta, viestintä sidosryhmien kanssa ja tulosten raportointi 

NIHAKin lisäksi VAU!START+ hankkeen toteutukseen osallistuvat JEDU, Ylivieskan kaupunki, Kalajoen kaupunki ja Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää: 

  • Intohimoa, avoimuutta ja rohkeutta uusien mahdollisuuksien luomiseen yrityksille 
  • Erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja 
  • Projektihallinnan taitoja, itseohjautuvuutta ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin 
  • Aktiivista kehittämisotetta ja liikkumista hankealueella 
  • Työhön soveltuvan koulutuksen ja/tai kokemuksen 

Eduksi katsomme kokemuksen yrityshautomo toiminnasta, start up -liiketoiminnan kasvattamisesta ja kansainvälistämisestä sekä yrityksen kasvun rahoittamisesta. 

Tarjoamme

  • Hyvät työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun 
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä osittain etänä 

Työ on projektin kestoon (31.12.2025 saakka) sidottu määräaikainen työsuhde. Työsi tukena sinulla on koko asiantuntijaorganisaatiomme ja saat loistavan tilaisuuden luoda kontakteja ja työskennellä mm. alueen yrittäjien ja yrityskehittäjien kanssa. 

Kiinnostuitko? 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen seutukunta@nihak.fi viimeistään 17.12.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Krankkala 050 3277254. 
 

Muuta ajankohtaista

Yritysten digiosaaminen kuntoon yhteispelillä

Nopeasti muuttuvassa maailmassa yritysten on jatkuvasti huolehdittava osaamisen päivittämisestä. NIHAK auttaa alueen yrityksiä vastaamaan tähän haasteeseen tarjoamalla räätälöityä koulutusta ja asiantuntijapalveluja. Yrityksillä on nyt hyvä

Yritysmarkkinoilla kohdattiin yrityskauppojen ytimessä

Keski-Pohjanmaan Yritysmarkkinat keräsivät lauantaina 20.4. noin 80 myyjää, ostajaa ja asiantuntijaa yrityskauppojen äärelle Nivalaan. Tapahtumajärjestelyt saivat osallistujilta kiitosta ja vilkkaat keskustelut enteilivät hyvää yrityskaupparintamalla. Jo

Verkostoja, vertaistukea ja vaikuttamisen kanavia

Yrittäjäyhdistykset toimivat paikallisten yrittäjien parhaaksi, ja ne ovat myös NIHAKin tärkeitä kumppaneita. Hyvä esimerkki yhteistyöstä ovat eri paikkakunnilla järjestettävät yrittäjien aamukahvit. Paikalliset yrittäjäyhdistykset ovat NIHAKin