Uutiskirje

Oletko miettinyt yrityksen myymistä tai ostamista? Yritysmarkkinoilla kaupanteko on helppoa!

Kokkolassa ja Oulussa järjestettävät yritysmarkkinat kokoavat jälleen yhteen yrityksen ostoa tai myyntiä suunnittelevat. NIHAK on vahvasti mukana molemmissa tapahtumissa ja auttaa tapahtumiin osallistuvia tai voi jopa tehdä myyntityön, mikäli yrittäjä itse on estynyt.

Yritysmarkkinat ovat yrityksien ostajien ja myyjien kohtaamispaikka, jossa voi avoimesti myydä yritystään potentiaalisille ostajille. Tapahtuman perusajatus on tarjota yrityksen myyntiä tai ostoa suunnitteleville mahdollisuus kohdata toisensa helposti ja aloittaa kaupankäynti. Tänä keväänä yritysmarkkinat järjestetään Kokkolassa 22.4. ja Oulussa 6.5.

NIHAK tarjoaa tapahtumista kiinnostuneille yrityksille käytännön apua. Mahdollisuus on saada apua joko valmistautumisessa tapahtumaan tai halutessaan antaa myyntityö kokonaisuudessaan NIHAKin asiantuntijoiden hoidettavaksi, mikäli itse on estynyt tulemaan paikanpäälle.

Tapahtumien kulku on yksinkertainen ja tilaisuuden luonne rennon asiallinen. Tilaisuuden alussa on lyhyt esittelykierros, jonka aikana myyjä voi kertoa millaisesta yrityksestä on kyse ja ostaja puolestaan voi kertoa millaiset yritykset häntä kiinnostaa. Yrityspalvelupäällikkö Marika Kumpula kertoo, että NIHAKin tarkoitus on madaltaa osallistumisen kynnystä.

– Varsinkin ensimmäistä kertaa yritysmarkkinoille osallistumistaan suunnitteleva yrittäjä voi kokea esiintymisen ja myyntipuheen pitämisen itselleen vieraaksi. Siksi haluamme tuoda esiin, että apua on tarjolla ja me olemme täällä yrittäjiä varten, selittää Kumpula.

Kumpula kehottaa myös tutustumaan tapahtumajärjestäjien nettisivuihin. Sieltä löytyy esimerkiksi kätevä vinkkilista myyntipuhetta suunnittelevalle, sekä mallivideo myyjän esittelypuheenvuorosta. NIHAKin yrityspalvelupäälliköt osallistuvat molempiin tapahtumiin ja kehottavat asiasta kiinnostuneita yrittäjiä olemaan yhteydessä.

Marika Kumpula, puh. 046 5040 8480
Harri Jokela, puh. 050 304 9317
Arto Junno, puh. 044 4457 011

Lue lisää yritysmarkkinoista:

Keski-Pohjanmaan yritysmarkkinat, 20.4. 2023 Kokkola
Pohjois-Pohjanmaan yritysmarkkinat, 6.5.2023 Oulu

Yrityspalvelupäällikkö Marika Kumpula kertoo, että NIHAKin tarkoitus on madaltaa osallistumisen kynnystä.

Muuta ajankohtaista

Droneista uutta liiketoimintaa

Oletko koskaan ajatellut, kuinka dronet voisivat tuottaa lisäarvoa yrityksellesi tai kuinka miehittämättömät järjestelmät voisivat helpottaa työtäsi, luoda ainutlaatuisia mahdollisuuksia, vahvistaa kestävää kehitystä, nopeuttaa työtehtäviä, vähentää

Kasvua uusiutuvan energian rakentamisesta

Verkostoitumalla voi pienikin yritys kasvattaa hartioitaan ja päästä mukaan isoihin hankkeisiin. Oman kasvupolkunsa on löytänyt Infratiera Oy, joka toimii uusiutuvan energian sektorilla jakelu- ja siirtoverkkojen

Aloite: Vetyputki rannikolta Jokilaaksoihin

Pohjois-Pohjanmaan eteläosan toimijat ovat laatineet yhteisen kannanoton, jonka tarkoituksena on tuoda esiin tahtotila tulevaisuuden vetyverkoston kehittämiseksi alueella, sekä esitettyä linjausta puoltavat syyt. Kannanoton tavoitteena on