Uutiskirje

Oulaisissa vietetään VAU!HAUS -tilan avajaisia helmikuussa

NIHAK on vuoden alusta alkaen tuottanut yrityspalveluita myös Oulaisissa. Nyt kaupungissa tarjottavat palvelut laajenevat, kun uudet VAU!HAUS -tilat otetaan käyttöön 21.2. Samalla saman katon alle siirtyvät myös Oulaisten kaupungin työllisyyspalveluiden hanketyöntekijät.

Nyt jo seitsemännelle paikkakunnalle avattava VAU!HAUS on yrittäjien ja yrittäjyyshenkisten työskentely ja kohtaamispaikka. Maksuton, 24/7 käytössä oleva tila tarjoaa pienyrittäjälle ja yrittäjyyttä suunnitteleville mahdollisuuden työskennellä yhteistyötilassa muiden yritysten kanssa. Tilat soveltuvat myös hyvin etätöitä tekeville, tai lopputyötään tekeville opiskelijoille.

Oulaisten VAU!HAUS -tilasta löytyy jatkossa yrittäjien käytössä olevien työskentelytilojen lisäksi NIHAKin yrityspalvelupäällikön, Minna Kontron toimistotilat, sekä Oulaisten kaupungin työllisyyspalveluiden hanketyöntekijät.

Oulaisten kaupunginjohtajan Riikka Moilasen mukaan VAU!HAUS -tilat ovat tervetullut lisä kaupungin palveluihin ja hän toivottaa kaupunkilaiset tutustumaan tiloihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

– On hienoa saada meille Oulaisiin uusi maksuton palvelu tukemaan yrittäjiämme. Toivon, että mahdollisimman moni tutustuu tiloihin ja palveluun ja tarttuu tilaisuuteen. Yksin töitä tekevälle yrittäjälle tilat tarjoavat myös mahdollisuuden verkostoitua ja sitä kautta kehittää omaa liiketoimintaansa, toteaa Moilanen.

Oulaisten VAU!HAUS-tila sijaitsee kaupungin keskustassa, osoitteessa Keskuskatu 2. Tiloihin on alkuvuoden aikana toteutettu mittava remontti ja nyt on aika juhlia avajaisia ja tutustua tiloihin ja työntekijöihin kakkukahvien voimin.

Oulaisten kaupunki ja NIHAK toivottavat kaikki tervetulleiksi juhlistamaan avajaisia keskiviikkona 21.2.
Kaikille avoimet ovet VAU!HAUSissa ovat klo 15-17.

Klo 17-18 vuorossa on avajaisten ohjelmallinen osuus, jonka aikana kuullaan Riikka Moilasen, NIHAKin toimitusjohtaja Toni Krankkalan, sekä yrittäjien puheenvuorot.

Lue lisää VAU!HAUS -palvelustamme täältä.

Avajaiset löydät myös tapahtumakalenteristamme. Tervetuloa!

Muuta ajankohtaista

Droneista uutta liiketoimintaa

Oletko koskaan ajatellut, kuinka dronet voisivat tuottaa lisäarvoa yrityksellesi tai kuinka miehittämättömät järjestelmät voisivat helpottaa työtäsi, luoda ainutlaatuisia mahdollisuuksia, vahvistaa kestävää kehitystä, nopeuttaa työtehtäviä, vähentää

Kasvua uusiutuvan energian rakentamisesta

Verkostoitumalla voi pienikin yritys kasvattaa hartioitaan ja päästä mukaan isoihin hankkeisiin. Oman kasvupolkunsa on löytänyt Infratiera Oy, joka toimii uusiutuvan energian sektorilla jakelu- ja siirtoverkkojen

Aloite: Vetyputki rannikolta Jokilaaksoihin

Pohjois-Pohjanmaan eteläosan toimijat ovat laatineet yhteisen kannanoton, jonka tarkoituksena on tuoda esiin tahtotila tulevaisuuden vetyverkoston kehittämiseksi alueella, sekä esitettyä linjausta puoltavat syyt. Kannanoton tavoitteena on