LOGOT

Sievin ja Oulaisten yrityspalvelupäälliköt valittu – Harri ja Minna aloittavat tehtävissään 1.1.

NIHAKin yrityspalveluiden kenttä laajenee 1.1.2024 kattamaan myös Sievin ja Oulaisten alueet. Vuoden alusta alkaen Sievissä yrityspalvelupäällikkönä aloittaa Harri Jokela ja Oulaisissa Minna Kontro.

Vuoden alusta alkaen NIHAK tuottaa yritysneuvonnan palveluita myös Sievissä ja Oulaisissa.
Kuntakohtaiset yrityspalvelut sisältävät esimerkiksi paikallisten yritysten liikeidean kehittämiseen, yrityksen perustamiseen ja rahoitukseen liittyviä neuvontapalveluita. Palvelua tehdään yritysrajapinnassa ja yrityskentältä saatu palaute tuodaan kunnan päätöksentekijöiden tietoon, jotta elinkeinoelämän paikallisten olosuhteiden kehittymistä voidaan edistää parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuten muissakin kunnissa, joissa NIHAK tuottaa yrityspalveluita, myös Sievissä ja Oulaisissa toimii vuoden alusta lähtien nimetty yrityspalvelupäällikkö ja koko NIHAKin yrityspalveluorganisaation osaaminen on kunnan yritysten käytettävissä. Sievin yrityspalvelupäällikkönä aloittaa Harri Jokela, joka jatkossa vastaa sekä Sievin, että Reisjärven yrityspalveluista.       

– On mielenkiintoista päästä työskentelemään suorassa yritysrajapinnassa sieviläisten kanssa. Toki yhteistyötä olemme tehneet seudullisten palveluiden kautta jo aiemmin, mutta nyt yhteistyö syvenee entisestään, Harri toteaa.

Oulaisten yrityspalveluiden vetäjänä puolestaan aloittaa Minna Kontro. Oulaisten lisäksi Minna jatkaa myös Nivalan yrityspalvelupäällikkönä. Minnan intohimona on yritysten auttaminen ja hän odottaa innolla, että työ Oulaisten yrityskentän kanssa alkaa.

– Oulainen on NIHAKille uusi alue, mutta alueella on jo vahvat yhteistyöverkostot ja vastaanotto Oulaisissa on ollut mahtava. On hienoa päästä tapaamaan alueen yrittäjiä ja edistämään kaupungin yritysten kehittymistä, Minna kertoo.

Sekä Harri, että Minna kertovat, että heihin saa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Yksin ei kannata pähkäillä kaikkea. Vaikka netti on täynnä tietoa yrityksen perustamisesta lähtien, on paras keino luottaa asiantuntijoiden apuun.

Ajanvaraus Sievin ja Oulaisten yrityspalvelupäälliköille avautuu 1.1.2024.
Ajanvarauksen voi tehdä sähköisesti tai ottamalla yhteyttä suoraan Harriin tai Minnaan.

Kaikkien NIHAKilaisten yhteystiedot löydät täältä.

Muuta ajankohtaista

Hihat ylös ja aluekehitystyöhön

Viime vuodet ovat näyttäneet, että muutokset yritysten toimintaympäristössä ovat jatkuvia. Samalla ne tuovat mukanaan uusia mahdollisuuksia. Tästä ajankohtainen esimerkki on vihreä siirtymä, joka on tuottamassa

Ideoiden kehittely on yhteispeliä

NIHAKin tiimi on alkuvuodesta vahvistunut usealla uudella työntekijällä – Markku Laatikainen syttyy yritysideoista ja auttaa viemään niitä eteenpäin. Siinä auttaa hänen oma taustansa sarjayrittäjänä. Helmikuusta

Alusta asti yritysten kehittämisen asialla

Yrityspalvelupäällikkö Arto Junnolla on pitkä kokemus alueen yritysten parissa työskentelystä. Nykyään hänen ympärillään on NIHAKissa laaja asiantuntijoiden joukko sekä yhteistyöverkosto. Yrittäjyyden ensiaskelia, toiminnan laajentamista, myynnin

Kiertotalouden parista viestintäasiantuntijaksi

NIHAKin tiimi on alkuvuodesta vahvistunut usealla uudella työntekijällä. Yksi heistä on maaliskuussa viestintäasiantuntijana aloittanut Pirja Piiponniemi – Oli ihastuttavaa huomata, miten laaja osaamispooli NIHAKissa on.