Uutiskirje

Sievissä otetaan selvää metallien 3D-tulostuksesta

Metallien 3D-tulostus on tulevaisuuden tuotantoteknologiaa. Huhtikuussa Sievissä on mahdollisuus ottaa selvää mitä mahdollisuuksia se voi luoda yrityksille ja liiketoimintaansa kehittäville yrityksille.

Tilaisuuden juontaa Ilkka Halava (Kuva: Speakersforum)

Metallien 3D-tulostus on tällä hetkellä nopeimmin kasvava ainetta lisäävän valmistuksen muoto maailmassa.

Uudet teknologiat voivat myös vauhdittaa yrityksiä uuteen kasvuun ja auttaa kehittämään liiketoimintaa uudelle tasolle. Huhtikuun 14. päivä Sievissä voi päästä tutustumaan metallien 3D-tulostuksen mahdollisuuksiin ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa.

Tapahtuman saapuu juontamaan tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja Ilkka Halava.
Halava on yksi Suomen suosituimmista puhujista, joka kuvaa itseään mahdollisten tulevaisuuksien tarkkanäköisenä kartoittajana ja ongelmien kärsivällisenä ratkojana. Esiintymisiä Halavalle kertyy vuosittain yli 200 ja nyt häntä on mahdollisuus kuulla Sievissä!

Osallistujat pääsevät myös kuulemaan ja näkemään 3D-tulostuksen potentiaalista suoraan alan toimijoilta. Tapahtumassa toimintaansa ja tuotteitaan esittelevät Andritz Savonlinna Works, Amexci, 3DStep sekä HT Laser. Nyt on siis mahdollisuus ottaa aidosti selvää, kuinka metallien 3D-tulostus voisi auttaa juuri sinun liiketoimintaasi.

Tapahtuman Sieviin tuo Oulun yliopiston M3D-hanke, jonka tavoitteena on, että pk-yritykset voivat valmistaa ja valmistuttaa laadultaan varmennettuja 3D-tulostettuja tuotteita parhaalla mahdollisella valmistustekniikalla.

M3D -hankkeen toteutusaika on 1.6.2021-30.6.2023. Hanketta ovat rahoittamassa Pohjois-Pohjanmaan liiton (EU/EAKR) lisäksi Kerttu Saalasti instituutti, Nivalan kaupunki, Nivalan Teollisuuskylä Oy, Nivala-Haapajärven seutu Nihak ry sekä joukko yrityksiä.

3D-tapahtuma
14.04.2023 13:00—17:00
Vääräjoki-sali, Jussinmäentie 2C, Sievi

Lisätietoa ja ilmoittautumiset NIHAKin tapahtumakalenterista.

Muuta ajankohtaista

Droneista uutta liiketoimintaa

Oletko koskaan ajatellut, kuinka dronet voisivat tuottaa lisäarvoa yrityksellesi tai kuinka miehittämättömät järjestelmät voisivat helpottaa työtäsi, luoda ainutlaatuisia mahdollisuuksia, vahvistaa kestävää kehitystä, nopeuttaa työtehtäviä, vähentää

Kasvua uusiutuvan energian rakentamisesta

Verkostoitumalla voi pienikin yritys kasvattaa hartioitaan ja päästä mukaan isoihin hankkeisiin. Oman kasvupolkunsa on löytänyt Infratiera Oy, joka toimii uusiutuvan energian sektorilla jakelu- ja siirtoverkkojen

Aloite: Vetyputki rannikolta Jokilaaksoihin

Pohjois-Pohjanmaan eteläosan toimijat ovat laatineet yhteisen kannanoton, jonka tarkoituksena on tuoda esiin tahtotila tulevaisuuden vetyverkoston kehittämiseksi alueella, sekä esitettyä linjausta puoltavat syyt. Kannanoton tavoitteena on