Uutiskirje

Työt ja tekijät kohtaavat ystävänpäivänä

NIHAK kokoaa yhteen Nivala-Haapajärven seutukunnan työnantajat ja osaajat tiistaina 14.2.2023 Match&Rekry -tapahtumassa Nivalassa. Tapahtumaan yleisöä inspiroimaan saapuu mentori ja valmentaja, aiemmin Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu hyvinvoinnin ja esiintymisen moniosaaja Johanna Koivu.

Nivala-Haapajärven seutukunnassa on tunnetusti monien eri alojen osaamista, sekä erinomaisia työnantajia ja oppilaitoksia. Ystävänpäivänä 14.2. Nivalassa työt ja tekijät kohtaavat Match&Rekry – tapahtumassa, jossa esillä on laaja kattaus työ- ja opiskelumahdollisuuksia kaikkien seutukunnan kuuden kunnan alueelta.

Vierailijalle tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden löytää uuden ura- tai koulutuspolun, kesätyön tai opinnäytetyön. Mukaan on ilmoittautunut jo hyvä kattaus alueen toimijoita niin oppilaitosten kuin työnantajienkin osalta sekä yksityiseltä, että julkiselta sektorilta.

Tapahtumaan yleisöä inspiroimaan ja innostamaan saapuu Johanna Koivu Karisma Coachingista. Muun muassa esiintymisvalmentaja, näyttelijä ja Emma-palkittu muusikko Johanna luonnehti itseään hyvinvoinnin tutkimusmatkailijaksi, joka päivittää osaamistaan jatkuvasti. Match&Rekry -tapahtuma on Johannan mielestä hieno tilaisuus työnantajiien ja työnhakijoiden aidolle kohtaamiselle.

– On arvokasta, että työnhakijat voivat matalalla kynnyksellä tutustua erilaisiin yrityksiin ja vastaavasti työnantajat pääsevät viestimään mahdollisuuksista, joita heillä on tarjota.

Yli kahdenkymmenen vuoden ajan asiakkaitaan kouluttanut ja valmentanut Johanna kertoo itsekin odottavansa tapahtumaa ja lupaa käytännön vinkkejä jokaisen hyödynnettäväksi.

-Odotan innolla Match & Rekryä, sillä tapahtumaa järjestää mukava porukka, jolla on positiivinen tekemisen meininki! Tule sinäkin paikalle, myös kuulemaan esiintymisvinkkini rekry-tilanteisiin, Johanna kannustaa.

Match&Rekry -tapahtuma on kaikille maksuton.
Tapahtumapaikkana Teknologiakeskus NITEK, (Pajatie 5, Nivala) klo 12–17.

Tule ja löydä uusi työpaikka, tai vaikka kokonaan uusi ala!

Voit lukea lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautua tapahtumakalenterimme kautta.

Muuta ajankohtaista

Droneista uutta liiketoimintaa

Oletko koskaan ajatellut, kuinka dronet voisivat tuottaa lisäarvoa yrityksellesi tai kuinka miehittämättömät järjestelmät voisivat helpottaa työtäsi, luoda ainutlaatuisia mahdollisuuksia, vahvistaa kestävää kehitystä, nopeuttaa työtehtäviä, vähentää

Kasvua uusiutuvan energian rakentamisesta

Verkostoitumalla voi pienikin yritys kasvattaa hartioitaan ja päästä mukaan isoihin hankkeisiin. Oman kasvupolkunsa on löytänyt Infratiera Oy, joka toimii uusiutuvan energian sektorilla jakelu- ja siirtoverkkojen

Aloite: Vetyputki rannikolta Jokilaaksoihin

Pohjois-Pohjanmaan eteläosan toimijat ovat laatineet yhteisen kannanoton, jonka tarkoituksena on tuoda esiin tahtotila tulevaisuuden vetyverkoston kehittämiseksi alueella, sekä esitettyä linjausta puoltavat syyt. Kannanoton tavoitteena on