Uutiskirje

Liiketoimintaa suojaavia toimia koronaviruksen aiheuttamia vahinkoja vastaan

Mietitään yhdessä erilaisia liiketoimintaa suojaavia toimia koronaviruksen aiheuttamia vahinkoja vastaan.

Yrittäjä, jos koronavirus on aiheuttanut ongelmia toiminnallesi, kysy neuvoa meidän yrityspalveluista. Suosittelemme, että yritykset ennakoisivat koronaviruksen mahdollisesti aiheuttamia vaikutuksia omaan liiketoimintaansa. Kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä NIHAKin asiantuntijoihin ja tiedustella tilanteessa käytössä olevia rahoitus- ja tukityökaluja.

NIHAKin henkilökunnasta kaikki ovat töissä ja asiantuntijamme ovat asiakkaiden käytettävissä normaaliin tapaan. Keskitymme nyt koronakriisin aikana ensisijaisesti siihen, että yrittäjät ja yritykset selviäisivät poikkeuksellisesta tilanteesta mahdollisimman hyvin. Palvelemme teitä toistaiseksi lähinnä etänä eli puhelimitse tai muiden sähköisten työkalujen kautta. Yhteyshenkilöiden puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löydät NIHAKin yhteystietosivulta.

Uutta tietoa koronan vaikutuksista yrittäjyyteen tulee paljon. Tässä koottuna hyviä tämän hetkisiä tiedonlähteitä.

 

 

Muuta ajankohtaista

Uutta ajattelua työkoneiden varustamiseen

Kärsämäkinen Seppätec Oy sai alkunsa ideasta muuntaa kaivinkoneita metsätyökäyttöön. Yrittäjä Juha Kyllösellä on taustallaan pitkä ja monipuolinen metsä- ja konealan kokemus, jota hän hyödyntää nyt

Vastuullisuusvalmennuksilla tukea ja työkaluja

Vastuullisuus on keskeinen osa menestyvän yrityksen toimintaa ja on parhaimmillaan yrityksen kilpailuetu. Vastuullisuusvalmennusta mikroyrityksille tarjoava ViVa-hanke on saavuttanut konkreettisia tuloksia mitkä eivät ole jääneet huomaamatta.