Uutiskirje

Marjo Tenhunen on valittu Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry:n uudeksi projektityöntekijäksi

Projektityöntekijänä hän suunnittelee, koordinoi ja toteuttaa projektien toimenpiteitä sekä osallistuu projektien sisällölliseen kehittämistyöhön yhdessä projektipäälliköiden kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. yhteydenpito kehittämisprojekteihin osallistuviin yrityksiin/henkilöihin, projektientapahtumien valmistelua ja niistä tiedottamista sekä projektien toimenpiteiden raportointia ja tuloksista viestimistä. Marjo aloittaa työskentelemään mm. VAU!HAUTOMO -hankkeessa. Hän liittyy myös NIHAKin viestintätiimin jäseneksi, jonka tehtävänä on huolehtia NIHAKin markkinointiviestinnän kokonaisuudesta: tuottaa uutiskirje, päivittää sisältöä www-sivuille ja eri sosiaalisen median kanaviin sekä suunnitella uusia avauksia, jotka tuovat NIHAKin palveluita ja alueemme yrittäjiä, osaamista ja investointimahdollisuuksia laajasti esille.

Tenhunen on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi ja hänellä pitkä ja monipuolinen kokemus kaupan alalta, jossa hän on toiminut mm. myymälä- ja aluepäällikkönä. Marjon osaaminen kauppaketjun päivittäistavarakaupasta on erinomainen lisä NIHAK:in tiimin osaamiseen. Marjo aloittaa tehtävässään 18.8.2022.

Muuta ajankohtaista

Uutta ajattelua työkoneiden varustamiseen

Kärsämäkinen Seppätec Oy sai alkunsa ideasta muuntaa kaivinkoneita metsätyökäyttöön. Yrittäjä Juha Kyllösellä on taustallaan pitkä ja monipuolinen metsä- ja konealan kokemus, jota hän hyödyntää nyt

Vastuullisuusvalmennuksilla tukea ja työkaluja

Vastuullisuus on keskeinen osa menestyvän yrityksen toimintaa ja on parhaimmillaan yrityksen kilpailuetu. Vastuullisuusvalmennusta mikroyrityksille tarjoava ViVa-hanke on saavuttanut konkreettisia tuloksia mitkä eivät ole jääneet huomaamatta.