LOGOT

NIHAK rekrytoi: Etsimme viestintäasiantuntijaa kehittämään ulkoista ja sisäistä viestintäämme!

Toimit osana NIHAKin kolmen henkilön viestintätiimiä, jonka tehtäviin kuuluu viestintä kokonaisvaltaisesti. Tuotat sisältöä eri viestinnän kanaviimme ja osallistut tapahtumien ja markkinointikampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Työhösi kuuluu myös monipuolisia hankeviestinnän tehtäviä. Näissä tehtävissä sinulla on mahdollisuus osallistua mm. alueemme kulttuuri- ja matkailutoimijoiden liiketoiminnan, sekä luonto- ja kulttuurikohteiden löydettävyyden kehittämiseen. Lisäksi työsi kautta pääset yhteistyössä yrityspalveluidemme kanssa järjestämään kasvuyrittäjien kasvun tukemiseen erilaisia työpajoja ja verkostoitumistilaisuuksia.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

 • Näkemystä ja kokemusta erilaisista viestinnän tehtävistä
 • Joustavuutta, sekä hyvää paineensietokykyä
 • Intohimoa, avoimuutta ja rohkeutta viestinnän kehittämiseen
 • Aktiivista kehittämisotetta ja liikkumista NIHAKin alueella
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja itseohjautuvuuteen
 • Erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • Projektihallinnan taitoja ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin
  Eduksi katsomme yrityskentän tuntemuksen ja kokemuksen digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä.

Tarjoamme

 • Hyvät työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun
 • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä osittain etänä

Työsi tukena sinulla on koko asiantuntijaorganisaatiomme ja saat loistavan tilaisuuden luoda kontakteja ja työskennellä mm. alueen yrittäjien ja yrityskehittäjien kanssa. Työ on määräaikainen työsuhde 19.8.2024 – 30.6.2025.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen rekry@nihak.fi viimeistään 4.8.2024 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Krankkala 050 3277254.

Muuta ajankohtaista

Hihat ylös ja aluekehitystyöhön

Viime vuodet ovat näyttäneet, että muutokset yritysten toimintaympäristössä ovat jatkuvia. Samalla ne tuovat mukanaan uusia mahdollisuuksia. Tästä ajankohtainen esimerkki on vihreä siirtymä, joka on tuottamassa

Ideoiden kehittely on yhteispeliä

NIHAKin tiimi on alkuvuodesta vahvistunut usealla uudella työntekijällä – Markku Laatikainen syttyy yritysideoista ja auttaa viemään niitä eteenpäin. Siinä auttaa hänen oma taustansa sarjayrittäjänä. Helmikuusta

Alusta asti yritysten kehittämisen asialla

Yrityspalvelupäällikkö Arto Junnolla on pitkä kokemus alueen yritysten parissa työskentelystä. Nykyään hänen ympärillään on NIHAKissa laaja asiantuntijoiden joukko sekä yhteistyöverkosto. Yrittäjyyden ensiaskelia, toiminnan laajentamista, myynnin

Kiertotalouden parista viestintäasiantuntijaksi

NIHAKin tiimi on alkuvuodesta vahvistunut usealla uudella työntekijällä. Yksi heistä on maaliskuussa viestintäasiantuntijana aloittanut Pirja Piiponniemi – Oli ihastuttavaa huomata, miten laaja osaamispooli NIHAKissa on.