Uutiskirje

KV-Café

KV-Café on NIHAKin järjestämä tapahtuma yrityksille, jotka tekevät tai suunnittelevat kansainvälistä liiketoimintaa. Tapahtumassa yrittäjät pääsevät tapaamaan yritysrahoituksen ja kansainvälistymisen asiantuntijoita sekä verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa rennossa ympäristössä tarjoilujen äärellä.

KV-Café kokoaa yhteen useita rahoittajien edustajia (Business Finland, ELY, Finnvera ja Leader). Tapahtuman yhteyteen on mahdollista varata yksityinen tapaamisaika ja keskustella rahoittajan kanssa kehittämisajatuksista ja -mahdollisuuksista.

NIHAKin yrityspalvelut auttavat valmistautumaan tapaamiseen rahoittajan kanssa etukäteen erillisessä palaverissa, jossa voidaan valmistella esimerkiksi investointi-, kehittämis- tai kansainvälistymissuunnitelmaa.

Tapahtumassa voi keskustella rahoittajan kanssa yksityisesti ja löytää vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:
  • Oulun Yliopisto (Kerttu Saalasti Instituutti)
  • Centria

Yrittäjän niin halutessa, NIHAKin yrityspalveluiden edustaja voi olla mukana tapaamisessa ja myöhemmin hankesuunnitelmaa tai toimenpiteitä valmisteltaessa.

Tapahtumassa on esillä myös käynnissä olevien alueellisten kehittämishankkeiden tarjoamat mahdollisuudet yrittäjille sekä muita kansainvälistymiseen liittyviä tukipalveluita

Lue artikkeli KV-Café -tapahtumasta